Coatright Aqua Roestwerende primer

coatright Aqua Roestwerende primer

 • coatright Aqua Roestwerende primer
v.a. € 36,95

Bezorging binnen 2 - 3 werkdagen

Kleur toevoegen

Uw kleur:
Kies een andere kleur
v.a. € 36,95
 • Gratis verzending

  vanaf €50,-
 • Voor 21:00 besteld

  , morgen in huis
 • Achteraf betalen
 • Lid van Thuiswinkel.org 
 • Thuisbezorgd of afhaallocatie 
 

Coatright Aqua Roestwerende primer

COATRIGHT Aqua roestwerende Primer is een watergedragen sneldrogende 1 component actief roestwerende primer voor staal en ijzer. Deze primer kan in een volle laag worden aangebracht en wordt (i.c.m COATRIGHT® Aqua Metaal Beschermende Deklaag) aanbevolen voor situaties waarin men verwacht dat de belasting op het verfsysteem relatief zwaar zal zijn. Geschikt voor applicatie met de kwast, verfroller en spuit (luchtspuit, airless-/airmix).

Plus- en minpunten van de Coatright Aqua Roestwerende primer

Watergedragen Actief roestwerend Leverbaar in alle kleuren Verwerkt gemakkelijk Niet kleiner dan 1 liter

Extra Downloads

Stel uw vraag!

Wij helpen u graag!

Klantenservice

Goed om te weten...!

Watergedragen sneldrogende 1 component actief roestwerende primer voor staal en ijzer Aanbevolen voor situaties waarin men verwacht dat de belasting op het verfsysteem relatief zwaar zal zijn Te verwerken met roller, kwast en verfspuit Kan op non-ferro soms minder hechten. Zet eerst een proefvlak op Zorg ervoor dat de ondergrond vet- en vuilvrij is om de juiste hechting te verkrijgen
Aanvullende Informatie
Merk Coatright
Basis Waterbasis
Type verf Roestwerende Grondverf
Toepassing Binnen, Buiten
Ondergrond MDF, Oude verflaag, Hout, Metaal, Beton, Non-ferro metalen
Glansgraad Zijdeglans
Verbruik 9m2/ltr
Overschilderbaar na 4uur
Speciale kenmerken Corrosiewerend, Goede hechting, Roestwerend, Gemakkelijk verwerkbaar, Zeer snelle droging
EAN code 8718564230079
Omschrijving

Omschrijving COATRIGHT Aqua Roestwerende Primer

COATRIGHT Aqua Roestwerende Primer is een watergedragen sneldrogende 1 component actief roestwerende primer voor staal en ijzer, gebaseerd op styreenacrylaatcopolymeren en een hoog gehalte zinkfosfaatpigment. Deze primer kan in een volle laag worden aangebracht en wordt (i.c.m COATRIGHT Aqua Metaal Beschermende Deklaag) aanbevolen voor situaties waarin men verwacht dat de belasting op het verfsysteem relatief zwaar zal zijn. Geschikt voor applicatie met de kwast, verfroller en spuit (luchtspuit, airless-/airmix).

Eigenschappen COATRIGHT Aqua Roestwerende Primer

COATRIGHT Aqua Roestwerende Primer is zeer geschikt om met de kwast of verfroller te verwerken en dus bij uitstek geschikt voor alle situaties waar de industriële schilder geen gebruik kan (of wil) maken van spuitapplicatie. COATRIGHT Aqua Roestwerende Primer is met behulp van het COATRIGHT kleurmengsysteem leverbaar in alle kleuren. Alle kleurformules zijn lood- en chromaatvrij. COATRIGHT Aqua Roestwerende Primer moet afgelakt worden met COATRIGHT Aqua Metaal Beschermende Deklaag of een andere geschikte deklak uit het COATRIGHT® assortiment.

Toepassing COATRIGHT Aqua Roestwerende Primer

Als actief corrosiewerende hechtprimer voor metaal en staal en op oude verflagen. Geschikt voor voor uiteenlopende industriële toepassingen. COATRIGHT® Aqua Roestwerende Primer is bijzonder geschikt voor gebruik in combinatie met COATRIGHT Aqua Metaal Beschermende Deklaag.

Applicatie instructies COATRIGHT Aqua Roestwerende Primer

Voorbehandeling: Het oppervlak moet volkomen schoon, droog, vet- en stofvrij zijn. De voorbehandeling dient zodanig te worden verricht dat voor schilderwerk een goede ondergrond ontstaat. Bij twijfel hierover dient u vooraf een proef te nemen teneinde het resultaat te kunnen beoordelen.

 • Applicatie instructies 
 • Verdunning : leidingwater
 • Aanbevolen laagdikte : minimaal 120 μm nat / maximaal 65 μm droog
 • Schoonmaken gereedschap : onmiddellijk na applicatie met water spoelen, gevolgd door een spoeling met Biqua reiniger. Hierna nogmaals zorgvuldig spoelen met schoon leidingwater.
 • Droging (bij 20°C, RV 65 %, DFT 40μm) : stofdroog 60 min., hanteerbaar 60 min., uitgehard na 6 uur
 • Applicatie methode & viscositeit : COATRIGHT® Aqua Roestwerende Primer wordt gebruiksklaar geleverd. Afhankelijk van de omstandigheden kan men 1-10% leidingwater toevoegen om de applicatie te vereenvoudigen.

Afhankelijk van het object en de gestelde eisen aan het verfsysteem dient een voor dit doel geschikte COATRIGHT® aflak gekozen te worden. Hiervoor staan verschillende 1- en 2 componenten producten ter beschikking. In geval van twijfel over de toepasbaarheid van een aflak op COATRIGHT® Aqua Roestwerende Primer en/of de hechting hiervan op een onbekende ondergrond dient u ten alle tijden vooraf een proef te zetten ter zekerstelling van het resultaat. (*) Waarschuwing c.q. voorbehoud - Gezien de diversiteit aan beschikbare materiaalsamenstellingen, die afhankelijk van de gestelde eisen aan het materiaal op de markt worden gebracht, is een eenduidig (systeem)advies helaas niet mogelijk. Derhalve adviseren wij u ten alle tijden een proef te zetten wanneer u geen ervaring heeft met de ondergrond.

Droging
De droging van COATRIGHT® Aqua Roestwerende Primer is sterk afhankelijk van temperatuur, luchtvochtigheid, ventilatie
en aangebrachte laagdikte. Een hoge luchtvochtigheid en een te lage temperatuur kan de droging negatief beïnvloeden.
Een goede luchtventilatie langs het substraat kan echter zeer positief uitwerken. Ideale omstandigheden voor verwerking
en droging worden verkregen bij ca. 18°C-23°C tot (objecttemperatuur tussen 12°C-25°C), een luchtvochtigheid van 45-
65%.
Opslag
De opslag van dit product moet vorstvrij geschieden. Bevriezing van het product leidt tot onherstelbare aantasting van de kwaliteit. Veiligheidshalve moet men dan ook min. temperatuur van 5°C en max. temperatuur van 30°C aanhouden.

COATRIGHT® Roestwerende Primer is verkrijgbaar bij  Decoprof

Video
Er is nog geen video beschikbaar over dit product
Beoordelingen

Schrijf je eigen recensie

Wat is uw ervaring met dit product?: Coatright Aqua Roestwerende primer

Wat vindt u van dit product? *

 
1 1 ster
2 2 sterren
3 3 sterren
4 4 sterren
5 5 sterren
Prijs
Kwaliteit
 
 
Gratis verzending vanaf €50,- Voor 21:00 besteld, morgen in huis * Gratis Retourneren
Thuiswinkel logo
Decoprof maakt gebruikt van Cookies. Meer lezen
x