Tenco

Filters

Tenco

Tenco, een bekende onder de verven!

​Tenco is een gerenomeerd bedrijf wat is begonnen onder de naam Touwen en Co. B.V. Het bedrijf heet nog steeds zo alleen het product wat ze voeren draagt nu de naam Tenco. In 1885 is de verfproducent al begonnen met het leveren van teer aan de binnenvaartschippers. Ook carbolineum werd toen al geleverd aan de boeren en aannemers. Voor de boeren om onderhoud te plegen aan de vele houten schuren en hekwerken. Voor de aannemerij was en is Tenco een product om een beschermlaag aan te brengen op moeilijke plaatsen, zoals balken die in de muren liggen.
​Later is Tenco zich gaan uitbreiden om in te spelen op de behoeftes in de markt. En dat zijn de doe-het-zelvers.

​Wat heeft Tenco verf ons nu te bieden?

Voor de gekste dingen kunt u Tenco verf gebruiken. Waar Tenco vooral om bekend staat is de zwarte verf voor op planken en hekwerken of de loodmenie. De zwarte verf van Tenco heeft veel varianten. Zo zijn er verven van Tenco die goed tegen vocht kunnen maar weer minder tegen de UV-straling. Ook de bescherming onder de grond is belangrijk. Daar denkt Tenco net zo over want als er bijvoorbeeld een paal in de grond staat zal deze het snelst rotten net boven het maaiveld. Als deze paal op die plek goed in de verf zit zal deze minder snel gaan rotten.

​Online kopen van Tenco verf!

​Mocht u nog twijfelen over het online kopen van verf dan gaan wij u over de streep trekken. Verf online kopen is geen enkel probleem en zeker niet bij ons. Koop uw Tenco verf bij een veilige webshop met een keurmerk. Dat hebben wij ook en dat is voor de klant toch zeer belangrijk. Wij verpakken de verf met grote zorg en u kunt uw pakket netjes volgen.
Heeft u vragen of opmerkingen over ons bedrijf of producten, wij willen het graag weten.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »