RepairCare

Filters

RepairCare

Repaircare

Repaircare biedt een compleet assortiment houtreparatiemiddelen met voor elk probleem de jusite oplossing. Repaircare staat voor de beste totaaloplossing in duurzame houtreparatie en houtonderhoud. Het duurzaam repareren van aangetast hout met repaircare producten heeft veel voordelen voor ons milieu maar ook kostentechnisch.

Wat biedt repaircare

Repaircare biedt goede oplossingen om diverse materialen te vullen, af te dichten of te verlijmen. Repaircare introduceerde in 1989 als eerste totaalonderhoud voor gevelwerk op basis van epoxy. Inmiddels zijn de dryfix en dryflex producten van repaircare wereldwijd toonaangevend. Met het assortiment van Repair Care heeft u voor reparaties aan de ondergrond het juiste product voorhanden. Weet u nog niet welk product voor uw situatie het meest geschikt is? Neem dan contact met ons op.

Toepassing repaircare

Repaircare producten zijn beschikbaar voor het Het permanent repareren van beschadigd en rot hout van o.a. kozijnen, deuren, trappen en meubels. Het snel repareren van inbraakschades. Het verlijmen en vullen van scheuren, voegen en (open) verbindingen. Het renoveren, restaureren en modelleren van houtconstructies en profielen. Toepassing binnen en buiten.Ideaal voor het permanent repareren van houtrot en -aantastingen. Uniek is de makkelijke verwerkbaarheid in combinatie met de zeer korte droogtijd.

Aanvullende repaircare producten

Repaircare biedt een ruim assortiment aanvullende producten om elke klus goed en veilig uit te voeren. Handgereedschap zoals doseerpistolen, mengplateau’s, modelleermessen, mengspatels en mengbekers. De producten van Repair Care zijn niet geschikt voor toepassing in dragende constructies. Alle genoemde uithardingstijden zijn indicatief; uitharding kan afwijken door schommelingen in o.a. temperatuur en luchtvochtigheid. Lees voor toepassing altijd alle productinformatie. Raadpleeg bij twijfel Repair Care

Repaircare ook voor afdichtingsmiddel voor naden, kieren en als stopverfverfvanger

De allround kit van Repair Care was al te gebruiken als stopverfvervanger en voor het vullen van naden, scheuren, spijker- en schroefgaten.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »