Verfrollers

Filters

Verfrollers

Groot assortiment verfrollers

​Dat vinden wij namelijk belangrijk. Een groot assortiment met verfrollers om u voor iedere verfklus een passende oplossing te bieden. Ja u leest het goed; voor iedere verfklus! Er zit een groot verschil in verfrollers. U kunt niet zomaar een willekeurige verfroller kiezen om uw muurverf of lakverf aan te brengen. De ene verfroller is breder dan de andere, een volgende verfoller heeft weer een andere structuur (Structuurroller), en zo zijn er nog veel meer soorten verfrollers te verkrijgen.

​Welke soorten verfrollers zijn er allemaal?

Bovenaan deze pagina vindt u een onderverdeling in ons assortiment verfrollers, en kunt u direct klikken op uw gewenste keuze. ​Bij iedere soort verfroller wordt u uitgelegd waarvoor deze dient en wat u met dit bepaalde type verfroller kunt doen. U kunt dus meer informatie vinden over de types als u verder klikt bij de onderverdeling verfrollers.

​Verfrollers en Verfrolbeugels

In deze categorie hebben wij alle verfrollers en verfrolbeugels verzameld die u kunt vinden en kopen in onze webshop. Waar u op moet letten bij de aanschaf van een roller is of de voorkeur geeft aan een roller met zachte binnenkern of harde binnenkern. Een harde binnenkern roller gebruikt u vaak bij gladde muren, een zachte binnenkern kan wat meer oneffenheden opvangen en is daarom beter geschikt voor ruwere ondergronden zoal Spachtelputz en sierpleister.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box