Over ons

Wil je wat meer te weten komen over Decoprof? Lees dan snel verder.

Van familie naar bedrijf

Decoprof is gestart vanuit een echt familiebedrijf. Ons bedrijf is nog steeds gevestigd in 's Gravendeel, waar in 1905 voor het eerst kennis werd opgedaan in de schildersbranche. Vanuit het schildersbedrijf zijn wij doorgegroeid naar een complete aanbieder van verf en wandbekleding in Nederland en België. Wij zijn erkend dealer van merken als Sigma, Histor, Flexa en Sikkens en zijn met ons schildersbedrijf tot groot genoegen bekroond als Koninklijke Hofleverancier.

decoprof brengt je klus tot leven

Het is onze slogan en uiteraard waar we voor staan. Wij doen er alles aan om jouw klus tot leven te brengen. Breng samen met ons jouw kozijn, muur of deur weer tot leven met verf in prachtige kleuren. Of kies voor onze unieke wandbekleding om jouw wanden te laten stralen.

Onze tijdslijn

Waarom kiezen voor Decoprof

We zetten de voordelen voor je op een rijtje:

  • 100% kleurgarantie

Bij Decoprof bieden wij 100% kleurgarantie. Dit betekent dat wij gebruik maken van de officiële mengmachines en mengpasta’s van alle verfmerken. Ook zijn wij gecertificeerd dealer. Hierdoor ben je verzekerd van de juiste en officiële kleur in jouw verf. Wijkt een kleur toch af van de kleurstaal? Dan lossen we dit direct voor je op.

  • Voor elke vraag een oplossing

Of je nu je kozijn gaat schilderen, een landbouwmachine of je gehele huis wil behangen. Voor iedere vraag op het gebied van verf en wandbekleding bieden wij een oplossing. In onze webshop vind je een ruim assortiment van meer dan 7000 producten die direct leverbaar zijn. Zit het juiste product voor jou er toch nog niet bij? Geen probleem. Neem contact met ons op en wij regelen het voor je.

  • Meer dan 115 jaar kennis en ervaring

Verf en wandbekleding kunnen soms complexe producten zijn, dat weten wij als geen ander. Welk product is het meest geschikt voor jouw klus? Bij onze specialisten kun je met iedere vraag terecht. Want door onze meer dan 115 jaar kennis en ervaring weten wij precies wat het beste is om jouw klus te laten slagen.

  • Fysieke winkels

Wil je een kleur, behang of product eerst met je eigen ogen bekijken? Dan staan wij voor je klaar in één van onze winkels. Bezoek onze winkel in 's Gravendeel of Ridderkerk en laat je inspireren. Naast verf en wandbekleding vind je in onze winkels ook een prachtig assortiment raamdecoratie. In Ridderkerk kun je ook terecht voor vloeren van de beste kwaliteit.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box