Isolerende verf

Ben je op zoek naar de geschikte isolerende verf voor je muur of plafond? Ontdek ons ruime aanbod en bestel de verf die bij jouw wensen aansluit eenvoudig online.

Filters

Isolerende verf

Gele verkleuringen op je plafond of muren?

Je hebt het vast wel eens gehoord of gezien, vlekken op de muur of het plafond door nicotineaanslag, lekkage of een andere oorzaak. Wanneer je hier een gewone muurverf overheen zet, zullen deze verkleuringen elke keer weer terugkomen. Maar wat kun je dan aan deze vervelende vlekken doen? Hier komt isolerende verf om de hoek kijken. Hiermee kun je gemakkelijk van de vlekken afkomen.

Wat is isolerende verf?

Een isolerende verf zorgt ervoor dat de ondergrond als het ware wordt afgesloten. Hierdoor vormt het een beschermende laag die voorkomt dat vocht en vuil doordringt in de toplaag. Zo voorkom je dat verkleuringen steeds weer terugkomen.
Je hebt isolerende verf op waterbasis en terpentinebasis. De isolerende verf op terpentinebasis voldoet voor binnen niet meer aan de huidige milieu-eisen. De watergedragen muurverf daarentegen wel en deze zijn dan ook zeker net zo goed of zelfs soms nog beter.


Toepassing van isolerende verf

De isolerende werking van de muurverf is bij alle soorten verschillend. Ga daarom eerst goed na hoe erg de schade is, wat betreft de vlekken en hoe zwaar de vervuiling is. Twijfel je? Neem dan gerust contact op voor een passend advies. Om een goed beeld van de situatie te krijgen kun je ook altijd een foto meesturen.

Hoe zwaarder de vervuiling, hoe beter het is om deze goed aan te pakken. De isolerende verf kan in principe over alle steenachtige ondergronden heen geschilderd worden. Zorg wel dat de ondergrond goed vetvrij is en reinig hem eventueel met een verfreiniger. Lees voor je aan de slag gaat met je isolerende verfklus altijd de adviezen op de verpakking. De ene verf heeft eerst een grondlaag nodig terwijl de andere isolerende verf direct over alles heen geschilderd kan worden.

Isolerende verf bij Decoprof

In ons uitgebreide assortiment hebben we verschillende soorten isolerende verf van topmerken, geschikt voor jouw verfklus. In de meeste gevallen heb je de verf de volgende dag al in huis.

Naast isolerende verf vind je bij Decoprof ook andere soorten muurverf. Bekijk ons volledige assortiment en bestel gemakkelijk online.

Goed advies en snelle levering daar gaan we voor. Heb je nog vragen over een product of de verwerking ervan neem dan contact met ons op.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »