Alabastine

Filters

Alabastine

Met Alabastine krijg je alles goed!

Alabastine biedt u een groot assortiment producten om uw nieuwbouw en of renovatie project tot een succes te maken. Welke klus je ook gaat doen met hout, steen, metaal of aan sanitair. Met dit complete assortiment aan unieke producten is er altijd wel een oplossing voor uw probleem!

Reparaties met Alabastine

Neem bijvoorbeeld een muur waarvan de stuclaag beschadigd is en je wilt het snel en glad repareren? Denk dan aan het product muurglad en ga als volgt te werk:

  • Zorg voor een schone een droge ondergrond.
  • Behandel zuigende, veegvaste, poederende, zandende of gruizende ondergronden eerst voor, doe dit ook met nicotine- en lekkageplekken. Je kunt het product Muurglad direct vanuit de emmer aanbrengen met de speciaal bijgeleverde roller.
  • Na het aanbrengen een kwartier tot half uurtje wachten, en dan met enige druk in banen van boven naar beneden glad strijken met de speciale muurgladstrijker.

Verbetering met Alabastine

Een geverfde trap is heel mooi maar ook glad. Simpel op te lossen door een anti-slipcoating van die je over de verf heen aanbrengt. Hierdoor krijgen de treden een anti-slipstructuur en glijd je niet meer uit op je sokken. Er zijn ook andere manieren om je trap op te leuken. Je hebt hele leuke trapmatten in alle vormen en maten. Een chique traploper van donkerrood tapijt of een treebedekking van stoer metaal. Met verf van Alabastine kan je ook alle kanten op. Elke tree een andere kleur of breng met sjablonen een patroontje aan.

Renovatie met Alabastine

Het schilderen met de speciale tegelverf van Alabastine van je tegels geeft de badkamer een compleet nieuwe uitstraling, is goedkoper en veel minder werk dan de badkamer opnieuw betegelen. Je kunt er ook voor kiezen de muren een ander kleurtje te geven, met synthetische verf van Alabastine voor natte ruimtes is dat tegenwoordig geen enkel probleem! Allemaal manieren om goedkoper en snel je badkamer op te leuken. Voor tegelverf geldt wel: eerst de boel goed ontvetten en schilder eerst de dieper gelegen delen, daarna pas met de roller!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »