Beschermingsmiddelen

Beschermingsmiddelen

Beschermingsmiddelen, daarom gebruikt u ze!

U gebruikt beschermingsmiddelen als u uw verfklus of andere doe-het-zelf klus veiliger, beter, schoner en makkelijker wilt uitvoeren. En dat is helemaal niet zo vreemd, want ook de professionele schilder gebruikt vaak beschermingsmiddelen tijdens zijn werkzaamheden. 
De verzamelnaam of eigenlijk de meest gebruikte naam van alle persoonlijke beschermingsmiddelen is PBM's.

In ons assortiment beschermingsmiddelen vindt u een ruime keuze aan handschoenen, werkbroeken, adem en gelaatbescherming. U kunt uw keuze eenvoudig verfijnen door links in het navigatiemenu uw keuze aan te passen aan uw voorkeuren. 

​Veilig werken met beschermingsmiddelen.

Beschermingsmiddelen maken de verfklus een stuk veiliger. U moet hierbij niet alleen denken aan mechanische risico's, maar ook aan risico's die oplosmiddelhoudende stoffen met zich meebrengen. Een voorbeeld van een gevaarlijke situatie is als u allergisch bent voor bepaalde oplosmiddelen. In dit geval is het aan te bevelen om beschermende artikelen aan te schaffen zodat u ongehinderd uw verfklus kunt afronden. Wij hebben ook disposable beschermingsmiddelen in ons assortiment.

​​Zijn beschermingsmiddelen verplicht?

​Voor bedrijven en zzp-ers gelden strikte voorwaarden als het gaat om het gebruik en de toepassing van beschermingsmiddelen. Deze voorschriften zijn vastgelegd en goed gebuik en kennis worden getoetst door middel van een VCA certificering. Voor particulier gebruik zijn er geen bindende voorwaarden. Wel is er voldoende informatie beschikbaar om u een veilige situatie te bieden. U als gebruiker wordt uiteraard wel geacht hier veilig en verantwoord mee om te gaan. Wilt u meer weten over veiligheid? Neem dan gerust contact met ons op, wij geven u graag nadere informatie.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »