Afplaktape

Filters

Afplaktape

Wat is nu de juiste Afplaktape?

​Afplaktape is er in vele soorten en maten. Voor elke klus hebben wij een geschikte afplaktape roepen wij in de titel. Dat is ook zo maar het is zeker van belang dat er ook de juiste gekozen wordt. 
​Waarom? dat zullen wij u uitleggen.

Als u iets pas geschilderd hebt is dat niet in 1 keer hard en helemaal doorgedroogd. Maar soms wilt u snel verder en moet u tegen het verse schilderwerk aan werken. Dan is er afplaktape die op vers schilderwerk toepasbaar is en als u de afplaktape eraf haalt blijft het verse schilderwerk zonder problemen zitten.
​Heeft u een buitenklus maar u heeft niet veel tijd.

Doet u tussen het drukke leven af en toe een stukje schilderen? Dan is een UV-bestendige tape ideaal voor u. Sommige tape kan wel een paar maande blijven zitten en dan is het nog prima te verwijderen. Let hier wel goed op want een standaard schilders tape krijgt u er niet meer af na een paar weken flink zon.

​Afplaktape wel of niet snel verwijderen?

​Afplaktape wel of niet snel verwijderen ligt aan de klus, en of het binnen of buiten is. Is het binnen dan zult u minder last van de zon hebben en dan kan de tape meestal wat langer blijven zitten. Werkt u buiten in de zon dan moet er heel goed opgelet worden of afplaktape hier wel geschikt voor is.

Over het algemeen is het binnen ook beter als u klaar bent om direct te tape te verwijderen. Ondanks dat u een goede tape hebt kan deze toch gaan scheuren als deze wordt losgetrokken.

Dit kan ook komen omdat de verf die op de afplaktape is gekomen, hard is geworden. Door die harde verf is de tape ook niet meer soepel en gaat dan scheuren. 

Het voordeel van een goede Afplaktape.

​Een goede afplaktape is niet alleen bestand tegen weersinvloeden of een verse ondergrond. Wat ook meespeelt is dat een goede tape strak aangebracht kan worden. Een minder kwaliteit gaat vaak een beetje rond staan als deze wordt afgerold. Een goed tape blijft mooi recht.

Als u vragen heeft over een afplaktape laat het ons dan weten! Wij helpen u graag.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »