10% korting op kwasten met code KWAST-10 10% korting op kwasten met code KWAST-10

Progold

Filters

Progold

Waarom Progold gebruiken?

​Progold is inmiddels een bekent merk geworden in de schilderwereld. Door heel Nederland kan Progold worden verkregen in 80 verschillende verkooppunten. Progold is een onderdeel van Sigma en veel professionele schilders werken met deze verf en daarom ook snel met Progold. Progold is ook echt afgestemd op de professionele markt. Er wordt goed geluisterd naar de vakmensen en daar worden vaak de producten naar geproduceerd.
​Het gereedschap wordt vooraf natuurlijk wel goed getest door de vakschilders maar ook door het lab. Als iedereen tevreden is over het stukje gereedschap dan wordt het in het assortiment opgenomen.

​Wat heeft Progold allemaal te bieden?

​Progold is begonnen met een basisassortiment wat bestaat uit kwasten en verfrollers. Maar door de professionele benadering werd het assortiment al snel uitgebreid met andere producten.
​Die andere producten van Progold zijn onder andere verdunnningen, maar ook glasweefsel met de bijbehorende lijm. Daarnaast kwamen de kitten en nog vele andere gereedschappen in het assortiment.

​Progold online kopen, Waarom niet toch?

Het online kopen van spullen is niet meer weg te denken. Zo denken wij er bij Decoprof ook over. Om uw verfklus goed te kunnen uitvoeren moet er ook goede spullen bij zitten om uw te kunnen helpen. Daarom ga voor goed, kies Progold voor de nonpaint.
Heeft u nog vragen voor de juiste producten? Bel of mail ons gerust en wij helpen u verder!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »