Boonstoppel

Filters

Boonstoppel

Over Boonstoppel verf

Boonstoppel verf is al sinds jaar en dag actief in de Nederlandse verfmarkt. De oprichting van het oud-Hollandse merk gaat terug naar maar liefst 1880. De verf van dit merk staat dan ook synoniem aan het vakmanschap van bij schilderen komt kijken. Het ademt niet voor niets oude ambacht en een rijke uitstraling. De grond- en lakverven werken de ondergrond perfect af met een mooie, hoge glans. Ook bij de consument is Boonstoppel verf een heus begrip. Door de reeds jarenlange aanwezigheid zijn velen vertrouwd geraakt met dit mooie merk. Bovendien is het assortiment erg groot, zodoende zijn er genoeg opties voor iedereen.

Waar kun je Boonstoppel verf voor gebruiken?

Het bekende merk wordt vaak gekozen als het resultaat van monumentaal niveau moet zijn. Niet zonder reden natuurlijk! De unieke glans van Boonstoppel verf brengt ons terug naar de jaren 1900. Rond deze tijd was de verf van Boonstoppel een van de weinige producten zoals de Japanse lakken. Japanse lakken stonden (zelfs toen al) bekend om de hoge glansgraad. Deze hoge glansgraad werd verkregen door de toevoeging van alkyd en standolie. Zoals in de vroege jaren Japanse lakken veel furore maakte, doet vandaag de dag Boonstoppel verf dat.

Doordat de verf zo’n eigen afwerking heeft, worden veel Nederlandse gebouwen er mee gerestaureerd, zoals grachtenpanden en authentieke overheidsgebouwen. Deze panden worden vaak periodiek voorzien van de bijzondere verf, zodat ze er weer tegenaan kunnen. Meestal worden enkel de bekende kleuren van Boonstoppel gebruikt, maar ze hebben een tal aan keuzemogelijkheden als het gaat om kleuren. Bij Decoprof ben je aan het juiste adres voor het laten mengen van jouw verf. Wist je bijvoorbeeld dat je deze verf ook in Sikkens of Sigma kleuren kunt laten maken?

Waarom Boonstoppel verf?

Boonstoppel verf is een premium verfmerk dat vaak wordt gekozen als de uitstraling van het houtwerk een monumentaal karakter moet krijgen. De extreem hoge glansgraad is daar de bepalende factor in. Bovendien staat de verf ook bekend om de zeer hoge duurzaamheid. De verf kent namelijk een lange traditie van bescherming.

Als je op zoek bent naar verf met een hoge, bolle glans dan heb je aan Boonstoppel verf absoluut de juiste. Met name de Boonstoppel Hoogglans SB, Zijdeglans SB, Exqua d’Or Hoogglans en Exqua d’Or Grondverf zijn de paradepaardjes van het merk. Vrijwel iedere schilder kent ze wel. Ook Boonstoppel Garantietex Mat is erg populair.

Boonstoppel verf staat voor hoogwaardige kwaliteit. Voor schilders bij wie kwaliteit hoog in het vaandel staat, is deze verf ideaal. Daarnaast heeft Boonstoppel verf zowel een chique als moderne uitstraling. Het ruime assortiment voldoet aan de hedendaagse eisen gebaseerd op een tijdloze traditie. Het aanbod van Boonstoppel is breed en gevarieerd en biedt de beste grondverf, lakverven, beitsen, muurverven en aanverwante producten voor de vakman (en / of veeleisende doe-het-zelver).

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box