10% korting op kwasten met code KWAST-10 10% korting op kwasten met code KWAST-10

Seal-it

Filters

Seal-it

Waarom Seal-it kit nemen voor afdichting of lijmen?

Seal-it is een product van Connect Products. Deze firma ontwikkelt diverse soorten kitten, lijmen en purschuim.
Seal-it richt zich helemaal op het afdichten van bouw- en beglazingsystemen en het verlijmen en monteren van allerlei bouw gerelateerde werkzaamheden. Het verlijmen van verschillende producten op en aan elkaar, Seal-it heeft de oplossing. Ga voor een goede afdichting en top lijmen van Seal-it.
Seal-it heeft altijd een product wat bij de klus past. En anders als er veel vraag naar is wordt deze zeker ontwikkelt of in ieder geval over nagedacht.
Kwaliteit van Seal-it is overal in terug te zien. In de producten maar ook in de organisatie.

Welke soorten heeft Seal-it allemaal?

Seal-it is te onderscheiden in een aantal categorien. Zo is er de kit voor de schilder waar ook weer verschillende toepassingen mogelijk zijn voor kit. Zo is er acrylaatkit voor binnen en buiten, maar ook voor de spackwerk is er een acrylaatkit.
Daarnaast is er veel verschillende siliconenkit die ook weer voor allerlei ondergronden toe te passen zijn. Denk hierbij aan natuursteen of een reparatiekit voor glas.
De lijmkit ook niet te vergeten. Op dit moment wel 11 verschillende lijmkitten. Voor iedere klus een oplossing.
Voor grotere gaten en kieren is er de purschuim die zorgt voor een goede afdichting. Daarnaast zijn er tal van hulpmiddelen die handig zijn om de producten van Seal-it te verwerken.

Online kopen van Seal-it producten.


Wij als Decoprof richten ons volledig op de online verkoop van producten. Daaronder vallen ook zeker de producten van Seal-it. Deze producten zijn zeer professioneel en daarom willen wij deze ook verkopen. Goede producten horen bij een goed bedrijf en dat zijn we en dat willen ook blijven.
Heeft u vragen over Seal-it producten? Laat het ons weten en wij helpen u verder.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »