10% korting op Flexa Pure met code FLEXA-10 10% korting op Flexa Pure met code FLEXA-10

Soudal

Filters

Soudal

Soudal, het succesmerk achter vele kittoepassingen.

Soudal heeft altijd al een vooraanstaande positie gehad als het gaat over kwaliteit en innovaties. Soudal is zelfs marktleider op het gebied van siliconen, PU-schuimen, lijmen en dakproducten, en heeft Soudal bewezen aan de verwachtingen van zijn klanten inzake kwaliteit en service te kunnen voldoen.

​Welke producten bieden wij van Soudal?

Wij hebben een selectie gemaakt uit het enorme assortiment en bieden alleen de producten die revelant zijn aan de schildersklus. U moet hierbij denken aan acrylaatkit, lijmkit, beglazingskit en siliconenkit. Welke kit u het beste waarvoor kunt gebruiken leest op de afzonderlijke pagina's waar u ook direct de producten kunt  vinden.

Zoals ieder land zijn sterke merken kent, kent Belgie Soudal als een van zijn sterke merken. De kwaliteit van de producten van Soudal zijn werkelijk van uitzonderlijke kwaliteit. Mede vanwege de enorme focus op kwaliteit en klantgericht ondernemen is dit bedrijf uit Antwerpen uitgegroeid tot een wereldspeler van formaat.  Soudal is ook op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen een voorbeeld bedrijf!

de Fix all, het toppertje van Soudal!

Nu wij toch de loftrompet opsteken, verdient 1 product van Soudal toch zeker wel bijzondere aandacht: De Fix All Crystal. Dit product heeft alle sterke eigenschappen van de Fix All Flexi (niet in ons Soudal assortiment), maar is daarboven volledig transparant, en om die reden hebben wij daarvoor gekozen. Om u een aantal eigenschappen op te noemen van dit product:

  • Zeer goede lijmkracht op vrijwel alle ondergronden
  • Gemakkelijk toepasbaar en uitspuitbaar zelfs bij lage temperaturen
  • Overschilderbaar met watergedragen systemen en een aantal andere  systemen (Eerst een proefstuk zetten is altijd aan te bevelen!)
  • Alle voorkomende verlijmingen en afdichtingen zowel binnens- als buitenshuis.
  • Transparant en elastisch verlijmen in constructie en bouwtoepassingen. 
  • Onzichtbaar verlijmen van glas en andere transparante materialen.


​Nog meer informatie over dit product kunt u uiteraard op de productpagina zelf vinden.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »