Trae-lyx

Filters

Trae-lyx

Trae lyx…de afwerking voor parket en houten vloeren

Waar staat Trae lyx eigenlijk voor? Het merk TRAE LYX kom uit de Zweedse taal. TRAE is hout en is luxe. Dat is precies waar TRAE LYX voor staat, het geeft houten vloeren en houten meubelen een luxe uitstraling. Hout is een geweldig product, geschikt voor vele toepassingen. Het is sterk en heeft een lange levensduur. Het vraagt echter ook om de juiste behandeling.

Wat levert Trae Lyx

Het merk TRAE LYX omvat een complete assortiment producten voor afwerking van houten vloeren, parketvloeren en meubels. Op decorpof.nl maakt u kennis met hoogwaardige lakproducten, die uw vloer en meubels een rustieke en natuurlijke uitstraling geven. TRAE LYX Naturel Extreme, TRAE LYX Naturel Finish en TRAE LYX Naturel grondlak vormen samen met TRAE LYX Naturel de Naturel Line: een complete lijn naturel lakproducten voor de ultramatte afwerking van parket, houten vloeren, meubelen én wanden.

Samenstelling van Trae Lyx producten

De samenstelling van TRAE LYX producten is gebaseerd op de wijze waarop men in Scandinavische landen met hout omgaat en dit behandeld. TRAE LYX producten zijn ontwikkeld in high tech laboratoria waar men gefocust is om de kwaliteit steeds te verbeteren en aan te passen aan de actuele milieueisen.Hierdoor zijn de TRAE LYX producten van een zeer hoge kwaliteit. Het testen van TRAE LYX producten in de praktijk is een continu proces. De verschillende producten en het scala aan kleuren zijn afgestemd op de individuele wensen van de gebruiker en voldoen aan de actuele trends.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »