Renovatieverf

Filters

Renovatieverf

Omschrijving van renovatieverf

Renovatieverf is een synthetische muurverf die u direct kunt aanbrengen. Bijvoorbeeld op poederende ondergronden. Een kenmerk van deze producten is dat er geen voorbehandeling nodig is.

De hechting is optimaal en voorkomt afbladderen. Een ander voordeel is dat het ook vlekken isoleert. Dit type vlekken kan zeer hardnekkig zijn, en steeds door een verse laag muurverf heen blijven komen.

Om er zeker van te zijn dat kleine vlekken nooit meer een kans krijgen, kunt u deze het beste eerst nog even behandelen met een isoleerspray. En voor grote oppervlakten zijn is de verf voor renovaties een goede oplossing.

Als delen van de muur erg los zitten, kunt u het beste zoveel mogelijk loszittend gruis weghalen. Goed stofvrij maken, en een laag verf aanbrengen voor renovaties. Ook een poederende muurverflaag zult u eerst moeten vastzetten voordat er een nieuwe laag overheen kan. Gelukkig bieden deze producten uitkomst, zodat u niet eerst apart hoeft voor te strijken.

Wat doet renovatieverf?

Dit type product is spanningsarm, waardoor er minder problemen ontstaan met eerdere en latere verflagen. Het zijn producten die ideaal geschikt zijn voor oude muren en plafonds renoveren. U bespaart veel tijd en bent tegelijkertijd verzekerd van een uitstekend resultaat voor uw muur of plafond renovatie.

Toepassing van renovatieverf

Renovatieverf is een ideaal product in de renovatie van oude muren en plafonds met poederende lagen. Ook toe te passen over dunne lagen veegvast en witkalk of oude verflagen en oude ondergronden binnenshuis.

Eigenschappen van renovatieverf

Renovatieverf isoleert vlekken zoals van nicotine of andere vergeling zodat ze niet meer zichtbaar worden. Het is eenvoudig op kleur te mengen met kleurpasta op de mengmachine. Doorgaans is het aanbrengen van 1 laag voldoende. Indien de ondergrond geen nicotine- of lekkagevlekken bevat is deze verf overschilderbaar met elke muurverf.

Renovatieverf is verkrijgbaar in synthetische en watergedragen varianten. Een professional mag binnen niet met synthetische producten werken en zal dus eerder een watergedragen variant nemen. Een doe-het-zelver kan kiezen welk product zijn of haar voorkeur heeft.

Al naar gelang de staat van de ondergrond, het type vlekken en de mate van verontreiniging adviseren wij u graag de juiste productkeuze.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »