10% korting op kwasten met code KWAST-10 10% korting op kwasten met code KWAST-10

Badkamer- en Siliconenkit

Filters

Badkamer- en Siliconenkit

Omschrijving Siliconenkit 

Siliconenkit is een afdichtingsmiddel dat vervaardigt is uit synthetische stoffen die veelal hittebestendig zijn en rubberachtig. Siliconenkit kent een slechte warmtegeleiding en is bestand tegen wisselende temperaturen en goed bestand tegen de inwerking van zuurstof en uv-licht. Siliconenkit is uitstekend geschikt om naden af te dichten die water tegen moeten houden. Dit maakt siliconenkit met name geschikt voor vochtige ruimtes zoals badkamer en keuken. 

Verwerking van siliconenkit

​Siliconenkit laat zich vanuit de koker gemakkelijk verwerken. De meeste kokers zijn voorzien van een spuitmond die op de koker geschroefd kan worden. Snijd met een scherp mes het bovenste randje van de dop af zodat de siliconenkit in de spuitmond kan vloeien. Draai vervolgens de spuitmond op de dop. Plaats de koker in het kitpistool. Knijp vervolgens tot de siliconenkit uit het spuitmondje komt.
​Siliconenkit hecht alleen op een schone en droge ondergrond. Zorg ervoor dat er geen vuil en vet op ondergrond aanwezig is. Pas een masktingtape toe als er heel precies gewerkt moet worden. Na het verwijderen van de maskingtape blijft er een prachtige scherpe lijn over. 

​Breng de siliconenkit in een vloeiende beweging aan. Maak vervolgens met een schoonmaakmiddel je vingers goed nat en strijk langs de naad. De overtollige siliconenkit komt op de vingers terecht die je vervolgens gemakkelijk schoonmaakt in het sopje.
​Laat de siliconenkit vervolgens goed uitharden. Siliconenkit is niet overschilderbaar maar wel in diverse kleuren beschikbaar. 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »