Avis

Filters

Avis

Avis verf

AVIS verf is synoniem aan een uitgebreide lijn specialistische coatings en ondersteunende producten met een sterk probleemoplossend karakter voor de professionele schilder in de bouw en onderhoudssector. AVIS heeft in de loop van haar bestaan een uitstekende reputatie verworven met haar producten en is nu hét merk voor specialistische coatings. AVIS heeft geen massaproducten in haar leveringsprogramma maar innovatieve producten, die aan alle kwaliteitseisen en milieu- en arboregelgeving voldoen.

 

Geschiedenis van Avis verf

AVIS verf kent een lange en rijke historie. De oprichting van AVIS dateert uit het jaar 1701. Het merk is vernoemd naar de familie Avis uit de Zaanstreek. In de Zaanstreek vonden veel verfmerken hun oorsprong maar de meeste zijn verdwenen. In 1724 begon de familie Avis met het produceren van lijnolie uit lijnzaad in de stellingmolen “de Koperslager”. De molen is in 1964 door brand verwoest en niet meer herbouwd. De Koperslager was toen al geen eigendom meer van Avis. De productie vond sinds einde 19e eeuw plaats in Westzaan in een “moderne fabriek”. Rond de eeuwwisseling betrok Avis ook enkele panden aan de Amsterdamse Brouwersgracht.

 

Assortiment van Avis bij Decoprof

Of het nu gaat om moeilijke ondergronden, het oplossen van problemen zoals bestaande verflagen verwijderen, een siliconenbesmetting of het reinigen van een sterk vervuilde ondergrond; Avis heeft een passend product. Sinds 2022 heeft Avis een nieuw assortiment en een nieuwe huisstijl gelanceerd, na meer dan 300 jaar oud bewijst het springlevend te zijn. Bij Decoprof hebben wij van Avis een groot assortiment aan muur- en lakverven. Denk hierbij aan een schimmelbestendige muurverf, aqua PU interieurlak, Multiprimers voor watergedragen en terpentinegedragen verven, radiatorlak, timbercote, etc. Elke verf heeft zijn eigen kenmerken en kan op verschillende ondergronden worden toegepast. Voor meer informatie van de soorten kan je kijken bij het product zelf.

 

Decoprof staat voor je klaar

Heb je vragen over een product of wil je een advies ontvangen over de toepassing of de kleur? Je kunt altijd vrijblijvend contact op nemen met een van onze specialisten. We helpen je graag. Wij zullen er daarnaast alles aan doen om de artikelen zo snel mogelijk bij jou te leveren. Ook profiteer je bij ons van gratis verzending bij besteding boven de €50,-.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box