Classidur

Filters

Classidur

Topproducten van Classidur Verf! Er is geen betere in zijn soort!

Classidur verf staat op eenzame hoogte. Als we kijken naar onderscheidend zijn dan is dit merk daar een heel goed voorbeeld van. Producten van dit merk worden vaak ingezet als probleemoplosser. Als niets meer werkt dat zijn vaak de producten van Classidur in staat toch een perfect eindresultaat.

Het assortiment is niet bijzonder uitgebreid, maar dat hoeft ook niet. Sommige producten zijn voor meerdere doeleinden te gebruiken, en bieden altijd een oplossing voor als niets meer werkt. Laten we eens kijken waar deze producten vaak voor worden ingezet.

Wat heeft Classidur verf te bieden?

Nicotine aanslag

De kwaliteit van Classidur verf komt vooral naar voren als er bijvoorbeeld nicotine, teer of oude vochtplekken op de muur zitten. Voor extreem bevuilde ondergronden kunt u bijvoorbeeld de Goldenclassic gebruiken. De naam zegt het al een beetje, een gouden klassieker, en dat is wat dit product is. Isolerend, tegen nicotine, op waterbasis. Dit product kan op kleur gemaakt worden. Kortom, een fantastisch product om de meest vervuilde ondergronden weer mooi te krijgen.

Zoutaanslag

Wat wij ook veel in Nederland hebben is zoutaanslag in de muren. Ook hiervoor is de oplossing met Classidur verf. In combinatie met de primer  H-Fix en de H-Salt producten wordt er een uitstekende bescherming afgegeven die ongeëvenaard is.

Schimmel en koudebrug

Schimmelvorming komt vaak voor door vocht. Dit gebeurt vaak doordat er slecht wordt geventileerd of te veel vocht. Door een goede verf toe te passen wordt de schimmelvorming al veel verminderd. De beste in hun soort zijn de Classidur-AF mat en de Classidur Aquasil AF mat.

Koudebrug!

Koudebrug is een bouwtechnische term wat vaak condens geeft. Condens is de bron voor schimmelvorming en te behandelen met producten van dit merk. Namelijk het product F-therm.

Kortom de producten van dit merk zijn overal in te zetten waar problemen zijn met nicotine en andere vlekken. Ook voor aanzetvrije muurverf voor bijvoorbeeld plafonds en spackmuren hebben wij prima producten zoals de Hydrofinish.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box