Toupret

Filters

Toupret

Toupret producten voor professional en doe het zelver

Toupret is een zeer gerenommeerd en bekend merk voor de professionele gebruiker maar ook steeds vaker gezocht door de thuis klusser vanwege de hoge kwaliteit en het gebruiksgemak. Het begon in de jaren ’40 van de vorige eeuw met het vervaardigen van gebruiksklare plamuren. Dit was de sleutel naar het succes.

Wat onderscheidt Toupret

Toupret onderscheidt zich van anderen door de toepassing van natuurlijke materialen zodat de plamuren van Toupret met recht schone plamuren mogen heten. De productie van de producten vindt plaats met een beperkte uitstoot van schadelijke stoffen en afval zodat een bijdrage wordt geleverd aan de CO2 balans.
De productie sites zijn NFE gecertificeerd en waarborgen een lagere uitstoot van vervuilende stoffen dan is opgelegd.

Toupret draagt bij aan gezond binnenklimaat

De plamuren van dragen bij aan de binnenluchtkwaliteit. De producten beantwoorden aan de richtlijnen die de binnenluchtkwaliteit, waaronder  de VOS, bepalen. Het label gaat van A+ (producten die weinig of geen uitstoot kennen) tot C (grote uitstoot). 95% van de producten door Toupret verkocht zijn A of A+ gelabeld.

Borg voor hoge kwaliteit

Toupret is reeds vele decennia betrokken in een continue verbetering gecertifieerd door ISO 9001.  Zij ontwikkelt producten die steeds meer respectvol zijn voor het milieu en werkt aan de beperking van het afval.

In de markt

Toupet levert plamuren ter voorbereiding van de ondergrond en als decoratie. De producten zijn aangepast voor het gebruik door professionals of door klussers en worden aangeboden als poeder of kant en klare pasta. De producten worden Internationaal aangeboden vanuit filialen in Frankrijk, UK, Zwitserland, Benelux, Spanje, Polen, Dubaï.

Producten voor uiteenlopende toepassingen

​De binnenvulmiddelen worden herkend aan de lichtrode band op de verpakkingen en worden aangeboden onder de naam Redlight en TX-110.  Als egalisatiemiddel zijn de Cachet Blanc en TX 120 confort de beste keus waarna als afwerkmiddelen de Cachet Blue en de TX-130 confort als kant en klare oplossing voor de hand liggende producten zijn. Ook ter egalisatie van houten ondergronden biedt Toupret een uitstekende oplossing met de afwerkplamuur.
​Als buitenvulmiddel zijn de producten te herkennen aan de donkerrode band. Speciale oplossingen zijn herkenbaar aan de groene band.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »