10% korting op kwasten met code KWAST-10 10% korting op kwasten met code KWAST-10

Help, mijn kleur staat er niet tussen

 

Krijg je de juiste kleur niet gevonden? Dat kan helaas gebeuren, maar in de meeste gevallen kunnen wij jouw kleur gewoon maken. Wat je moet doen als je een kleur niet kan vinden lees op je deze pagina. Daarnaast vertellen we je wat meer over onze 100% kleurgarantie en de KiesKleurigGarantie.

+ Wij mengen meer dan 40.000 kleuren

  • + Wij mengen kleuren alleen met officiële kleurpasta's

+ Kleur niet goed? Maak gebruik van KiesKleurigGarantie →

+ Wij geven 100% kleurgarantie

Mijn kleur staat er niet tussen... wat nu?

Als je jouw kleur niet gevonden krijgt in onze kleurentool, dan kun je in de kleurentool op deze plek altijd alsnog de kleur invullen:

Let erop dat je de kleur zo goed mogelijk omschrijft. Geef de kleurcode, kleurnaam en eventuele kleurwaaier aan ons door.

 

Elke kleur in ieder product

In principe is elke kleur te mengen in elke type verf. Een kleur is niet anders dan een recept dat samengesteld is uit een aantal basiskleuren en op de mengmachine wordt ingevoerd. De juiste hoeveelheid kleurpasta wordt vervolgens aan de basisverf toegevoegd zodat de juiste kleur ontstaat. Dus ook kleuren van het ene merk, kunnen worden gemaakt in het andere merk.

 

Onze garanties

KiesKleurigGarantie

Op een geselecteerd assortiment bieden wij een unieke service: KiesKleurigGarantie. Heb je een kleur gekozen en aangebracht, maar is het toch niet de juiste? Kies gratis een nieuwe kleur.
Lees hier alles over KiesKleurigGarantie →

100% Kleurgarantie

Bij Decoprof bieden wij 100% kleurgarantie. Dit betekent dat wij gebruik maken van de officiële mengmachines en mengpasta’s van alle verfmerken. Ook zijn wij gecertificeerd dealer. Hierdoor ben je verzekerd van de juiste en officiële kleur in jouw verf. Wijkt de kleur toch af? Neem contact met ons op en we lossen het voor je op.

 

Veel gestelde vragen omtrent kleur

1. Welke RAL-code is wit?

100% wit heeft geen RAL-code en is de standaard witte verf die in de pot zit, hier wordt geen mengpasta aan toegevoegd.

2. Welke kleuren kunnen jullie mengen?

3. Hoe werkt de kleurenkiezer?

4. Komen de mengkleuren op mijn beeldscherm overeen met de verf?

5. Kan ik mijn bestelde op kleur gemaakte verf annuleren of retourneren?

6. Ik kan mijn kleur niet vinden, wat nu?

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »