Help, mijn kleur staat er niet tussen

Mijn kleur staat er niet tussen…wat nu?

Dat kan gebeuren, maar dat betekent niet dat we die kleur niet kunnen leveren. Op de productpagina kun je in onze kleurzoeker recht bovenin ook handmatig een kleur invoeren. Wij gaan er dan mee aan de slag voor je.

Kunnen alle kleuren in alle merken worden gemaakt?

In principe is elke kleur uit welke waaier dan ook toepasbaar bij elk verf merk. Een kleur is niet anders dan een recept dat samengesteld is uit een aantal basiskleuren en op de mengmachine wordt ingevoerd. De juiste hoeveelheid kleurpasta wordt vervolgens aan de basisverf toegevoegd zodat de juiste kleur ontstaat. Dus ook kleuren van het ene merk, kunnen worden gemaakt in het andere merk.

Decoprof biedt 100% kleurgarantie, wat houdt dat in?

Bij Decoprof bieden wij 100% kleurgarantie. Dit betekent dat wij gebruik maken van de officiële mengmachines en mengpasta’s van alle verfmerken. Ook zijn wij gecertificeerd dealer. Hierdoor ben je verzekerd van de juiste en officiële kleur in jouw verf!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »