10% korting op kwasten met code KWAST-10 10% korting op kwasten met code KWAST-10

Stopverf

Filters

Stopverf

Wat is Stopverf nu eigenlijk?

Stopverf is eigenlijk niet meer dan een soepele pasta voor het strak afwerken van sponningen en is ook als plamuur in te zetten. Deze pasta heeft een goede hechting op verschillende ondergronden zoals, hout, steen en beton. Naast de goede hechting is de stopverf uitstekend glad te maken met bijv. een stopmes. De stopmessen zijn speciaal bedoeld voor het afwerken van stopverf. 

Waar kan Stopverf voor worden gebruikt?

Stopverf is een oud product wat veelal werd ingezet om glas mee vast te zetten in de sponning van een raam. In eerste instantie werden hele kleine spijkertjes gebruikt om het glas te plaatsen om vervolgens en hele rand stopverf in de sponning te zetten. Dan is het gelijk glad afgewerkt en waterdicht. De stopverf kan goed op hout, beton en steen gezet worden. Let wel op dat bij hout eerst gegrond moet worden voor een goede hechting te verkrijgen.

Is Stopverf overschilderbaar en met welke verf dan?

Stopverf kan prima overschilderd worden met in principe alles soorten verf. Kijk wel goed per product.  Let op! Sommige stopverven kunnen pas na enkele weken overgeschilderd worden. Ga ook niet schilderen voordat er een filmlaag op staat. Als er nog geen filmlaag op staat betekent het dat de stopverf nog niet droog genoeg is om te overschilderen.

Heeft u vragen of opmerkingen over stopverf of wilt u gewoon iets kwijt, laat het ons weten via mail of telefoon. Wij staan voor u klaar.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »