Muurverf- en voorstrijkrollers

Muurverfrollers kopen bij Decoprof? Ontdek ons ruime aanbod en bestel jouw verfroller eenvoudig online via onze webshop!

Filters

Een goede muurverfroller voor een strak resultaat.


Wat is nu een goed muurverfroller die je kunt gebruiken om verf aan te brengen op muren en plafonds? We leggen het graag aan je uit.

Een muurverfroller is echt mede bepalend voor het eindresultaat. Er is best veel keuze, in zowel merken als soorten ondergrond. En daarnaast in types verf zoals verf op waterbasis.

Is het een gladde ondergrond en wil je ook een mooi glad eindresultaat dan is het belangrijk goed op te letten welk product het meest geschikt is.

Op een gladde muur wordt vaak een muurverfroller gebruikt met een harde binnenkern . Deze is wat minder vullend, maar dat is ook niet nodig op een gladde muur. De haren zijn dan ook meestal korter en geven daarom ook het gladde resultaat, waardoor de verf nog mooier op de muur komt.
Ook zal een goede roller minder snel haren loslaten en dat geeft ook minder irritatie tijdens uw verfklus.

Muurverfroller met een zachte binnenkern.

Een muurverfroller met een zachte binnenkern wordt meestal gebruikt voor ondergronden met een lichte tot grove structuur. Dit kan behang zijn, maar ook een gemetselde muur, spachtelputz of spacwerk bijvoorbeeld.


Een zachte binnenkern neemt meer verf op en is ook meer vullend. Zeker in bijvoorbeeld een gemetselde muur zitten er altijd putjes in. Om deze goed dekkend te krijgen is een zachte binnenkern muurverfroller ideaal om in te zetten.

​Tips voor de muurverfroller.

​Een nieuwe muurverfroller kan altijd wat pluisjes bevatten. Daarom geven wij als tip mee om de roller eerst even uit te spoelen in schoon leiding water. Dan zijn alle pluisjes weg en je kunt zorgeloos aan de slag.


Ga je aan de slag? Zorg dan dat de roller goed vult met muurverf. Wees niet te zuinig ander krijg je snel banen in het schilderwerk.

​Heb je nog vragen over een muurverfroller dan kunnen wij je daar zeker mee helpen. Decoprof is jouw online verfwinkel! Schroom niet en mail of bel ons.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »