Door drukte bij PostNL kan je order vertraagd zijn Let op: Door enorme drukte bij PostNL kan je order vertraagd zijn

Rambo

Filters

Rambo

De producten van Rambo verf in het begin en nu!

​Rambo verf is toch niet meer weg te denken uit ons kikkerlandje. De naam Rambo zegt ons al iets over sterk zijn, toch?
​De geschiedenis begint al in 1968. Er werd begonnen met een groot assortiment reparatiemiddelen en transparante beitsen. Nu in deze tijd zijn de reparatiemiddelen uit het assortiment verdwenen en legt Rambo zich meer toe op verfproducten.
​Rambo heeft zich dan ook helemaal toegelegd op langdurig beschermen. Hierdoor is er in 2006 een compleet nieuw assortiment ontwikkeld met een totale vernieuwing.

​De bescherming van Rambo verf!

Een langere bescherming van het houtwerk rondom het huis. Dat willen we allemaal toch. Bepaalde merken van verf zijn we soms gewend en die vinden we prettig werken. Maar soms is het ook goed om eens andere producten ten proberen want dit kan u namelijk veel tijd schelen. Misschien niet direct op korte termijn maar wel op de langere tour gaat u dat zeker merken. Rambo kan u daar zeer zeker mee helpen. Deze verf is echt ontwikkeld voor de langere termijn. Ga voor goed ga voor Rambo!

​Online kopen van Rambo verf!

Ja natuurlijk wij verkopen deze verf gewoon online. Ideaal als u de volgende dag wilt klussen maar u heeft geen zin of tijd om de verf nog te gaan halen.
​Zo is dat, wij zorgen dat u snel aan de slag kunt gaan met de Rambo verf. De verf wordt netjes verpakt bij u afgeleverd zoals u dat mag verwachten. Het voordeel dat u bij ons koopt is dat wij beoordeeld zijn als een veilige webwinkel. Dus u kunt de Rambo verf ook nog eens veilig kopen zonder bang te zijn dat u uw geld kwijt bent.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »