Bankirai olie

Filters

Bankirai olie

Omschrijving van Bankirai Olie!

Bankirai Olie wie kent het niet? De oplettende lezer ziet alleen wel dat we het niet goed hebben geschreven. Officieel is de juiste benaming Bangkirai olie met een 'g' ertussen. Wij hebben geconstateerd dat er meer gezocht wordt naar Bankirai Olie zonder de 'g'. En natuurlijk willen wij dat de olie bij ons vandaan komt dus zorgen wij ervoor dat u ons vindt.

Maar nu over de Bankirai Olie zelf. Wat is het nu eigenlijk? Het is niet anders dan een olie die het hout beschermt tegen vergrijzing en vervuiling. De Olie is waterafstotend dus vocht krijgt nagenoeg geen kans om naar binnen te dringen. En uiteraard is deze olie speciaal ontwikkeld voor dit type houtsoort. De olie trekt diep in het hout waardoor de olie ook niet zal gaan afbladderen. Dat kan bij een verf of beits eerder het geval zijn. Dat is gelijk ook een van de grote voordelen bij het gebruik van een houtolie voor bangkirai.

Verschillen van Bankirai Olie.

Er is verschil tussen de producten waarbij er onderscheid is op waterbasis en de andere op bijvoorbeeld lijnolie basis. Van beide soorten er is weinig op aan te merken omdat ze allebei makkelijk zijn te verwerken en een mooie uitstraling hebben. Let wel goed op dat deze 2 niet door elkaar worden gebruikt.

De lijnolie bankirai gebruikt u bij voorkeur buiten. De lucht van lijnolie kan namelijk weken in huis blijven hangen. Dat is niet zo prettig en daarnaast ook niet zo gezond.

Onderhoud met Bankirai Olie.

Onderhoud is heel makkelijk. Zorg ervoor dat het hout goed schoon is. Groene aanslag op bijvoorbeeld een vlonder gewoon verwijderen met een staalborstel of een hogedrukspuit. Daarna al het vuil verwijderen en het hout op laten drogen.

Breng de olie aan met een kwast, roller of een spuit. Met een spuit kan het makkelijk zijn om grote vlakken te pakken. Heeft u nog vragen over onze producten bel of mail ons dan altijd!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »