Caparol

Filters

Caparol

Caparol verf kopen doe je natuurlijk bij Decoprof

Caparol verf nodig? Dan ben je bij Decoprof aan het juiste adres. Door de toenemende vraag hebben we het assortiment uitgebreid. Zodoende hebben we nu een volledig aanbod Caparol verf. Benieuwd naar de kracht van het verfmerk, het meest populaire product en de voordelen en eigenschappen in het algemeen. Lees dan verder.

Wat is Caparol verf?

Het Nederlandse bedrijf Caparol bestaat al sinds 1969 en wordt gekenmerkt door de gestreepte olifant. De slogan luid(de): “Muurverven moeten dikhuiden zijn”. De dikhuid van het logo matcht dan ook perfect met de identiteit van de verf: sterk en ‘kan tegen een stootje’. Waar het ooit allemaal begon met dispersieverf, zijn op de dag van vandaag ook voornamelijk binnenverven in grote getalen aanwezig.

De afgelopen tientallen jaren heeft Caparol zijn kwaliteit bewezen en gaat inmiddels verder onder het mom “The Power Of Surface” - óók een zeer veelzeggende uitdrukking. Veel schilders zijn niet voor niets fan vanwege de unieke kracht en kwaliteit van de verf!

Caparol muurverf

Caparol muurverf staat dus met name bekend om het feit dat het wel tegen een stootje kan. Binnen het assortiment zijn zowel muurverf voor binnen als muurverf voor buiten te vinden. De Caparol muurverf voor binnen is van professionele kwaliteit en makkelijk baan- en streeploos aan te brengen. Daarnaast is hij uitstekend reinigbaar en verkrijgbaar in nagenoeg alle kleuren. De Caparol muurverf voor buiten is uitstekend regendicht en waterwerend waardoor je jarenlang van je schilderwerk kan genieten!

Meest populaire Caparol producten

Caparol Capacryl Aqua Uniprimer is het meest populaire product. Deze grondverf is op waterbasis, kent een extreem sterke hechting en is met alle verf overschilderbaar. Bovendien kun je het zowel binnen als buiten toepassen en op zeer uiteenlopende ondergronden gebruiken, zoals hout, aluminium, koper, hard PVC en zink. Handig!

Caparol Capatrend is ook erg in trek. Door de allround toepasbaarheid kun je deze verf vrijwel overal in huis gebruiken. Ondanks de professionele kwaliteit kun je als doe-het-zelver ook prima uit de voeten met het verwerken van de verf. Gemiddeld verf je 7 m2 met een liter van deze verf.

Caparol Capatex Mat zijn ook zeer geliefd in en om huis. De matte muur- en plafondverf is met name geschikt voor gebruik binnenshuis. En door de professionele kwaliteit kunnen zowel doe-het-zelvers als vakschilders direct aan de slag met het kant-en-klare product. Caparol Capatex Mat is eenvoudig reinigbaar en geschikt voor op diverse ondergronden.

Caparol Capatex Mat S1+ is de meest populaire muurverf. Dit komt vooral door de ongevoeligheid voor strijklicht. Ideaal voor bijvoorbeeld de muren van je woonkamer, waar je vaak veel lichtinval hebt.

Caparol verf bestellen op kleur

Caparol verf kunt u bij ons eenvoudig op kleur bestellen. We beschikken namelijk over een professionele mengmachine. Doordat we deze machine in eigen beheer hebben, kunnen we Caparol verf bij Decoprof in vrijwel alle kleuren mengen. Hierbij kun je denken aan de volgende opties.

100% wit. Bij de witte variant van Caparol verf wordt geen mengpasta toegevoegd. Dit betekent dat deze verf volledig wit is.

Lichte kleuren. Naast wit kun je Caparol verf ook krijgen in lichte kleuren. Hierbij kun je denken aan populaire kleuren als RAL 9003, RAL 9010 of RAL 9016. Maar ook andere kleuren van onder andere Sigma, Sikkens, Flexa, Histor, Jotun en nog vele andere zijn verkrijgbaar in dit product.

Donkere kleuren. Buiten wit en lichte kleuren is Caparol verf uiteraard ook verkrijgbaar in donkere kleuren. Bekende kleuren als RAL 7016, RAL 7021 en RAL 9005 kunnen worden gemengd in deze verf. Ook andere bekende kleuren van merken als Sigma, Sikkens, Flexa, Histor, Jotun en nog vele andere zijn verkrijgbaar in dit product. ​

Bestel Caparol verf direct online bij Decoprof

verfproducten worden veelal op de professionele markt gebruikt. Maar een echte klusser gaat natuurlijk ook voor een topproduct! Juist daarom maken we bij Decoprof Caparol verf toegankelijk voor iedereen. Bestel direct online bij Decoprof jouw Caparol verf of neem vrijblijvend contact met onze specialisten op. We helpen u graag bij het vinden van de juiste oplossing. Wist u dat u profiteert van gratis verzending bij een besteding vanaf €50,-? En bovendien geldt: vandaag besteld = morgen in huis!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box