Wijzonol

Filters

Wijzonol

Wijzonol verf voor zowel professionele schilders als doe-het-zelvers!

Wijzonol staat zowel bij de professionele, veeleisende schilder als de doe-het-zelver bekend om de goede eigenschappen. Niet voor niets is Wijzonol het op twee na grootste (op Sikkens en Sigma na) verfmerk in Nederland.

Wijzonol producten zijn duurzaam, gemakkelijk te verwerken en goed bestand tegen alle weersinvloeden. Bovendien hebben de producten een goede dekkracht, waardoor je minder verf nodig hebt ten opzichte van andere verf. Van grondverf tot speciale lakverf: bestel direct online. Want wanneer het perfect moet gebeuren, dan kies je natuurlijk voor Wijzonol!

 

Alles over Wijzonol

Het Nederlandse familiebedrijf Wijzonol maakt al sinds 1916 verf. Met meer dan 100 jaar ervaring weten ze wat kwaliteit is, hoe ze dit behouden, verbeteren én verduurzamen. Wijzonol combineert traditioneel vakmanschap met de modernste technieken en inzichten om keer op keer hun producten te verbeteren.

Naast innovatie vindt Wijzonol duurzaamheid erg belangrijk en wordt er ingezet op reductie van afval, watergebruik en CO2-emissie bij het produceren van verf. Bovendien rekken ze de levensduur van de verven zoveel mogelijk, waardoor Wijzonol verf langer meegaat dan reguliere verfproducten.

 

Verf van Wijzonol

Wijzonol is een toonaangevend bedrijf in de wereld van verf. De producten zijn door het hele land te koop - zo ook bij Decoprof. Decoprof heeft Wijzonol verf voor zowel binnen als buiten in het assortiment, zoals hoogglanslak, halfglanslak, zijdeglanslak, matlak, grondverf, grondlak, primer, industrielak, systeemverf en meer. Bekijk voor een compleet overzicht de bovenstaande producten.

 

Alles over Wijzonol buitenlak

Met Wijzonol buitenlak kun je al jouw tuinmeubels, kozijnen of zelfs muren netjes aflakken. Jaar in - jaar uit bewijst Wijzonol buitenlak zichzelf door de uitstekende kwaliteit en lange levensduur. Door deze eigenschappen kun je het onderhoud aan kozijnen, meubels of andere buitenproducten tot wel 12 jaar (!) uitstellen. Bovendien hebben we verschillende Wijzonol buitenlakken in ons assortiment, zodat we voor ieder wat wils hebben. Jouw schilderklus hoeft dus nooit meer slecht af te lopen door de verkeerde producten! We doen een greep uit populaire producten.

Of bekijk de volledige Wijzonol buitenlak-serie bij Decoprof en bestel direct online.

 

Alles over Wijzonol grondverf

Voor een perfect resultaat is het essentieel om te weten welk type grondverf je moet gebruiken - gelukkig biedt Wijzonol diversiteit. Met grondverf maak je elke verandering mogelijk. Grondverf heft onder andere de zuigende werking van de ondergrond op, vult oneffenheden en is beter schuurbaar. Kortom: een grondverf is de basislaag van nieuw schilderwerk. Grondverf wordt ook wel ‘primer’ genoemd en vormt de hechtingslaag tussen de ondergrond en de afwerklaag. Wijzonol biedt diverse soorten grondverf (primers) voor verschillende toepassingen. Populaire Wijzonol primers zijn onder andere als volgt.

Of bekijk de volledige Wijzonol grondverf-serie bij Decoprof en bestel direct online.

 

Wat is Wijzonol systeemverf en industrielak?

Je hebt de twee termen misschien al voorbij zien komen, maar Wijzonol heeft ook zogeheten ‘systeemverf’ en ‘industrielak’ in het assortiment. We leggen graag even uit wat hiermee bedoeld wordt.

Wijzonol Systeemverf gaat uit van een één-pot-systeem. Hierdoor kun je het betreffende product als grondlaag, tussenlaag én aflaklaag gebruiken. Dit is mogelijk doordat het product prima met zichzelf overschilderd kan worden. Handig!

Wijzonol Industrielak is een hoog- of zijdeglanzende, krasvaste en corrosiewerende voor- en aflak op basis van urethaan alkydhars. Industrielak kan gebruikt worden op voorbehandeld metaal. De lak is eenvoudig te verwerken. Wil je nieuw metaal schilderen? Dan raden we aan om eerst een primer te gebruiken. Wijzonol Industrielak is beschikbaar als zijdeglans en hoogglans variant.

 

Decoprof staat voor je klaar

Heb je vragen over Wijzonol verf of wil je advies ontvangen over de toepassing of de kleur? Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met een van onze specialisten. We helpen je graag verder bij het vinden van de juiste oplossing. We zullen er daarnaast alles aan doen om de artikelen zo snel mogelijk bij jou te leveren. Bovendien profiteer je bij ons van gratis verzending bij besteding boven de €50,-.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box