Hardhoutolie

Door de zon zal het hardhout snel gaan vergrijzen en verweren.  Dit is een reden waarom Hardhout olie vaak ingezet wordt om vergrijzing tegen te gaan.

Filters

Hardhoutolie

Omschrijving van de Hardhoutolie!

De meest kenmerkende eigenschappen van hardhout is dat het goed tegen vocht kan. Maar een evenzo bekende eigenschap is dat het hout door zijn unieke eigenschappen ook snel zal vergrijzen. Gelukkig is er hardhoutolie! Een product dat vaak wordt ingezet om de vergrijzing van hardhout tegen te gaan.

Door de zon zal het hardhout snel gaan vergrijzen en verweren. Daardoor kan er op den duur toch vocht in het hout gaan trekken. Ook  dit is een reden waarom Hardhout olie vaak ingezet wordt om vergrijzing tegen te gaan. En natuurlijk geeft dat ook een mooi effect. Het oog wil ook wat, toch! De olie voor hardhout zorgt er ook voor dat er geen vocht in het hout kan trekken.

Omdat de hardhoutolie zelf in het hout trekt kan er moeilijk nog vocht bij.

Verwerken van de Hardhoutolie!

Het verwerken van deze producten is zeer gemakkelijk. Zorg ervoor dat het hout goed schoon is. Eventueel vergrijsd hout eerst behandelen met een ontgrijzer of hardhoutreiniger. Als u dit niet zou doen dat heeft het eigenlijk geen zin om een houtolie voor hardhout te gebruiken. U zet als het ware een laag olie op een ondergrond die al grijs is. Dus altijd eerst grondig en diep reinigen en ontvetten.

U kunt daarna het hout nog licht opschuren. Als u gaat schuren, altijd met de houtnerf mee schuren. Daarna het geschuurde oppervlak afnemen met een vochtige doek. Breng daarna de Hardhoutolie aan met een platte kwast of een doek.

Online bestellen van Hardhoutolie!

Om hardhoutolie  hoeft u niet meer de deur uit. Wij kunnen u het advies geven wat u nodig heeft. Ons professionele team geeft u graag advies als u dat nodig heeft. Daarnaast kunnen wij de olie voor hardhout producten snel bij u leveren. Op werkdagen besteld is de volgende dag al in huis.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »