Dekkende Beits

Filters

Dekkende Beits

Wat is nu een dekkende beits?

Uw huis of tuin heeft altijd wel iets wat bestaat uit hout. Hout dient beschermt te worden tegen weersinvloeden om de duurzaamheid te verlengen. Bij veel vochtigheid zal het sneller gaan rotten.

Bij veel zon verweerd het hout snel. Door verwering komen er scheuren in en gaat het ook weer sneller rotten. Om dit te voorkomen is de dekkende beits ideaal om het hout buiten te beschermen.

Een beits die dekkend is trekt enigszins in het hout en geeft ook een filmlaag af. Hierdoor krijgt het water geen kans om naar binnen te dringen en de zon krijgt niet directe toegang op het kale hout. Een dekkende beits heeft verschillende eigenschappen om het hout te beschermen.

Een andere belangrijke eigenschap is dat een beits ook vochtregulerend is. Dat houdt in dat het eventuele vocht wat in het hout zit er wel uit kan maar niet erin. Hout wat in de tuin staat heeft vaak te maken met vocht en is vaak van zacht hout gemaakt. Daarom is het van belang dat deze met de juiste verf wordt behandeld.

Dekkende Beits verwerken en aanbrengen!

  • Een dekkende beits is makkelijk met een kwast en roller aan te brengen. Voor grotere oppervlaktes is het vaak handig om een roller te gebruiken.
  • Zorg er wel voor dat de ondergrond goed schoon en ontvet is.
  • Daarna even schuren voor een goede hechting van de dekkende beits. Zorg er ook voor dat verweerd hout tot op het gezonde hout wordt weggeschuurd.
  • Als de ondergrond er klaar voor staat kunt u de dekkende beits zo aanbrengen. Op kaal hout kunt ook de beits aanbrengen zonder grondverf te gebruiken. Daar is de beits ook voor bedoeld.

Het kopen van Dekkende Beits online!

Wij bieden verschillende dekkende beitsen aan in onze uitgebreide webwinkel. Online beits kopen geeft u vele voordelen. U hoeft de deur niet meer uit en het wordt ook nog eens zeer snel geleverd.

Advies is ook een belangrijk onderdeel van onze visie. Daarom geven we per product zo veel mogelijk informatie om voor u de keus nog makkelijke te maken.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »