Kleuren beits

Aan de slag met kleuren beits? Bij Decoprof vind je een uitgebreid assortiment. Direct uit voorraad leverbaar en daardoor snel in huis.

Filters

Kleuren beits

Geef hout een unieke uitstraling met kleuren beits

Aan de slag met kleuren beits? Bij Decoprof bieden we een uitgebreid assortiment aan kleuren beits om jouw hout een unieke uitstraling te geven. Kleurbeits is een type beits met een transparante basis, waaraan verschillende kleuren zijn toegevoegd om uw houtwerk te transformeren. Hier zijn enkele veelgestelde vragen en handige tips om het beste resultaat te behalen.

Ons kleuren beits assortiment

Ons assortiment biedt een ruime keuze aan kleurbeitsen, waarmee u diverse toepassingen kunt realiseren. Ontdek de veelvoorkomende toepassingen van deze kleurbeits.

Kleuren beits voor meubels

Geef je meubels een tweede leven en creëer een compleet nieuw interieur met kleurbeits voor meubels. Voorafgaand aan het gebruik van de beits, is het belangrijk om de meubels grondig schoon te maken (ontvetten). Afhankelijk van hoe kaal je de ondergrond schuurt, krijgen je meubels de gewenste uitstraling.

Tip: Beng een proefvlak aan op bijvoorbeeld de binnenkant van een kastdeur om het gewenste resultaat te beoordelen. Niet helemaal tevreden? Voeg een tweede of derde laag toe of schuur de ondergrond verder kaal.

Kleurbeits voor buiten

Voor buitenprojecten is een transparante kleuren beits een uitstekende keuze. Hiermee behoud je de natuurlijke houtnerf en voegt je karakter toe aan het houtwerk. Kleurbeits voor buiten is doorgaans op terpentinebasis, wat ook geschikt is voor tuinhuizen en schuttingen.

Grenen als houtsoort

Overweeg je zelf meubels te maken? Kies dan voor grenen hout in combinatie met kleurbeits. Grenen, een zachtere houtsoort, laat de houtstructuur beter zien en is goed te bewerken met de hand en machinaal.

Hoe breng je kleurbeits aan op meubels?

Breng de kleurbeits gelijkmatig aan met een kwast of doek en laat het goed drogen. Herhaal indien nodig voor een intensere kleur.

Kan ik kleuren beits buiten gebruiken?

Ja, kleuren beits voor buiten is speciaal ontworpen voor buitentoepassingen, zoals tuinhuizen en schuttingen.

Welke kleur past bij mijn interieur?

Experimenteer met proefstukjes op een discreet oppervlak om de perfecte kleur voor uw interieur te vinden.

Ontdek ons diverse kleuren beits assortiment en geef je houten projecten een uniek en levendig karakter! Heb je meer vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen; wij helpen je graag verder.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box