Keim Verf

Filters

Keim

Keim verf kopen doe je natuurlijk bij Decoprof

Keim verf voldoet aan de hoogste eisen als het gaat om weersbestendigheid, milieuvriendelijkheid en de prijs-kwaliteitverhouding. Inmiddels zijn in heel Nederland (laat staan wereldwijd) al ontelbare projecten met de prachtige kleuren van Keim voorzien. Dé beste mineraalverf als je het aan Decoprof vraagt.

Wat is Keim verf?

De vraag naar milieuvriendelijke, duurzame verven wordt steeds groter. De verf van Keim bestaat uit minerale grondstoffen en gebruikt de minste organische bestanddelen ter wereld (!). Zodoende is deze verf met name de laatste jaren razend populair.

Voordelen van Keim verf

De verfproducten van Keim gaan een verbinding aan met ondergronden van steen, zoals baksteen, beton, pleisterwerk en natuursteen. Deze verbinding is versteend en onoplosbaar en geeft daardoor versteviging aan het geheel. Door de dampdoorlatendheid het sterk hechtende karakter van de verf bladdert de verf niet snel af.

Verder is Keim verf naast duurzaam ook ecologisch en heeft het een ongekend lange levensduur. En wist je dat Keim verf ongevoelig is voor UV-straling? Daarom zal deze niet verkleuren. In het kort geldt voor alle Keim producten het volgende:

 • Beschermt tegen groei van micro-organismen
 • Extra weerbestendig
 • Waterafstotende werking
 • 20 jaar kleurgarantie van Keim
 • Schimmelbestendig
 • Hoge dekkracht
 • Heel schrobvast
 • Luchtzuiverend

Hoe vaak moet Keim verf onderhouden worden?

Mineraalverf is anders opgebouwd dan ‘gewone’ muurverf. Door een chemische reactie gaat het een onlosmakelijke verbinding aan - anders dan standaard verf. In de loop van de tijd gaan coatinglagen verloren, maar dit proces duurt erg lang. Hierdoor hoeft Keim verf slechts eenmaal in de 12 á 15 jaar opnieuw aangebracht te worden.

Nog een voordeel: een ‘gekeimde’ muur kan na goed schoonmaken eenvoudig overschilderd worden. De oude verf hoeft dus niet eerst verwijderd te worden. Handig!

Hoe moet je het product verven?

De ondergrond en conditie bepalen voor het grootste gedeelte het eindresultaat. Ga dus enkel aan het werk als de ondergrond én omgevingstemperatuur tussen de 5 ˚C en 30 ˚C liggen. Volg vervolgens de volgende stoppen.

 1. Verwijder eventuele loszittende delen, zoals mos, algen en muur.
 2. Repareer eventuele gaatjes in de muur met een geschikte muurvuller.
 3. Breng de eerste laag aan. Let op: sommige verven moeten verdund worden. Bij sterk zuigende ondergronden raden we aan om de verf verder te verdunnen.
 4. Verf de gevel vervolgens nog eens voor een strak eindresultaat.

Voor de exacte stappen kun je het beste de instructies bij het product raadplegen.

Welke kleuren zijn er beschikbaar?

De meeste van onze Keim verven zijn beschikbaar in 100% wit, licht kleuren en donkere kleuren. Hierbij kun je denken aan RAL9003, RAL9010 of RAL9016 voor de lichte kleuren en RAL7016 en RAL7021 voor de donkere kleuren. Maar ook onder andere Keim kleuren, NCS-kleuren en vele andere zijn verkrijgbaar voor onze producten.

Keim verf online kopen bij Decoprof

Alle verfproducten van Keim zijn online verkrijgbaar bij Decoprof. We bieden het meest complete assortiment van dit merk met onder andere Soldalan en Innostar. Bestel eenvoudig met één klik op de knop en wij zorgen voor de rest. Je bent verzekerd van een betrouwbaar product. Als Keim-specialist ben je bij ons aan het juiste adres!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »