Cepe Beitsen

Filters

Cepe Beitsen

Cepe beitsen, lakken en buitenolien.

De beitsen, lakken en buitenoliën van Cepe Producten zijn producten waar professionals zoals schilders, parketteurs en meubelmakers graag mee werken. De kwaliteit en duurzaamheid van de producten spelen hierbij een grote rol.

Een ander belangrijk aandeel is dat alle producten van CéPé ruim aan de VOS-vrij norm voldoen. De verschillende beitsen, lakken en oliën in natuurlijke kleuren zijn allemaal op waterbasis. De producten bestaan uit natuurlijke ingrediënten waardoor het praktisch reukloos en zeer milieuvriendelijk is.

Waarom zijn Cepe producten zo bijzonder?

Cepe wil dat de natuurlijke en karakteristieke kenmerken van houtsoorten behouden blijft. De bijzondere warme en unieke sfeer tot uitdrukking komt in huis. Daarnaast is de milieuvriendelijkheid van de producten altijd een van de kenmerken geweest.

Cepe is er in geslaagd om alle producten te maken op basis van water met toevoeging van natuurlijke oliën.

Cepe producten zijn een begrip.

Cepe staat bekend om de onbetwiste kwaliteit en is daarom geliefd bij professionals. CéPé is marktleider in het ontwikkelen van milieuvriendelijke beitsen, krijtverven en afwerk producten.

Deze ontwikkeling begon al in 1978.  Toen er destijds nog niet zo werd omgekeken naar het milieu kwam CéPé Producten als eerste op de markt met unieke milieuvriendelijke producten.

Het uitgebreide kleurenpallet en de traditioneel ambachtelijke wijze waarop de producten van CéPé worden ontwikkeld is in een ver verleden ontstaan. Ook vandaag de dag worden puur natuurlijke mineralen gebruikt.

Cepe Producten: oud en vertrouwd maar óók modern en innovatief.  Ook in de afwerking heeft CéPé prachtige producten ontwikkeld waaronder wasproducten en oliën. Bijvoorbeeld de Naturel en Witte wasolie, de Molenlijn buitenolie en Bamboe-olie en diverse Lakken.

Uniek: is ook dat door een goede elasticiteit, de lakken uitstekend geschikt zijn voor intensief belopen vloeren. Dit komt omdat de lakken naast een grote mate van slijtvastheid ook flexibel zijn. En niet met eventuele deuken zullen breken.

De lakken zijn verkrijgbaar in de uitstraling zijdeglansmat en supermat. De supermatte lak geeft een prachtige bijna onzichtbare olie achtige uitstraling.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box