Bahco

Filters

Bahco

Bahco oorsprong

Bahco werd opgericht in 1886 en is vandaag de dag nog steeds een symbool van kwaliteit. In 1850 werd de eerste vijlenfabriek opgericht in Zweden en 12 jaar later heeft Görann Frederik Göransson de basis gelegd voor de uitvinding van het eerste zaagblad. In 1886 werden bij Bahco de eerste zaagbladen gemaakt van hoogwaardig staal. Na een paar award winning producten is Bahco op de dag van vandaag nog steeds kwalitatief goed.

 

Assortiment van Bahco bij Decoprof

Bij Decoprof bieden wij producten aan die bestemd zijn voor het schrapen van hout. In ons assortiment hebben wij hiervoor drie verschillende soorten schrapers. Als eerste hebben we de Ergo Schraper universeel, deze is bestemd voor universeel gebruik. Dan hebben we de Ergo Schraper Prof, dit is meer bestemd voor het krachtig schrapen of grote gebieden. Als laatste bieden wij de Ergo Schraper Precisie aan, de naam zegt het al deze schraper is handig voor als je precies te werk wilt gaan. Denk hierbij aan het schrapen van ramen, lijsten en smalle hoeken. Hiervoor hebben we verschillende soorten opzet stukjes dat je overal bij kan komen. Mocht je mes nu bod zijn hebben wij ook de reservemessen beschikbaar voor de universele en de prof schrapers, van 50mm en 65mm.

 

Decoprof staat voor je klaar

Heb je vragen over een product of wil je een advies ontvangen over de toepassing of de kleur? Je kunt altijd vrijblijvend contact op nemen met een van onze specialisten. We helpen je graag. Wij zullen er daarnaast alles aan doen om de artikelen zo snel mogelijk bij jou te leveren. Ook profiteer je bij ons van gratis verzending bij besteding boven de €50,-.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box