Verfrolbeugels

Filters

Verfrolbeugels

​Verfrolbeugels voor iedere klus

​Verfrolbeugels zijn verkrijgbaar in allerlei uitvoeringen en voor veel verschillende toepassingen. Voor de kleine rollers worden de beugels uitgevoerd in staal van 6 mm diameter, en voor de grotere rollers (18mm en 25mm breed) in staal van 8mm diameter. Verfrolbeugels worden uitgevoerd met eenvoudige harde kunststof handgrepen voor kortstondig of eenmalig gebruik of met een prettige ergonomische handgreep voor langduriger klussen. Dergelijke uitvoeringen zijn feitelijk omverslijtbaar. Vaak worden verfrolbeugels aangeboden in combinatie met een universele roller als wegwerpartikel voor eenmalig gebruik. Voordelig voor de beurs maar minder voor het milieu.

​Bijzondere verfrolbeugels

​Er zijn speciale verfrolbeugels voor bijzondere toepassingen. Naast de beugels voor rollers van kleine afmetingen, 4,5,6,7 en 10cm met korte, middellange en lange steel zijn er verfrolbeugels voor rollers in de grotere maten 18 en 25cm eveneens met kortere of langere steel.
​Buiten dat zijn er speciale beugels voor toepassing bij hele grote oppervlakken zoals bijvoorbeeld vloeren. Daarvoor zijn er speciale beugels met een breedte tot wel 1 meter en meer. Ook zijn er beugels waarbij de rol kan worden vergrendeld om even meer druk uit te kunnen oefenen bij sterk geprofileerde ondergronden. Korf beugels worden gebruikt voor rollers zonder kern. Deze rollers zijn voordeliger en worden alleen projectmatig ingezet om grote objecten te schilderen.
Ideaal in gebruiksgemak zijn de beugels met softgrip handgreep die ervoor zorgen dat bij langdurig gebruik er minder snel overbelasting van de handen plaatsvindt.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »