10% korting op kwasten met code KWAST-10 10% korting op kwasten met code KWAST-10

Copperant

Filters

Copperant

Copperant verf, de groenste verf van Nederland!

Wij zijn trots u op ons kwaliteitsmerk Copperant verf. Een duurzaam product voor iedereen die bewust wilt kiezen voor een duurzaam product. Vrijwel alle producten van Copperant zijn gemaakt op basis van een biobased bindmiddel. Een biobased grondstof wordt gewonnen uit vernieuwde materialen met een biologische oorsprong. Het bijzondere aan deze producten is dat de kwaliteit niet onder doet aan de gangbare verfproducten die er op de markt zijn. U heeft nog steeds een hoogwaardig kwaliteitsproduct, maar dan volledig verantwoord. De productlijnen van Copperant die u kunt vinden in onze webshop zijn:

  • Pura
  • Quattro
  • Ycoleum
  • Minerale verf

De Pura Lijn

De Pura lijn zijn producten die reukloos en emissiearm zijn. Deze producten voldoen dan ook aan het Europees Ecolabel. De producten zijn daarmee zeer arbeidsvriendelijk. En uiteraard ook milieuvriendelijk. U kunt deze producten zowel binnen als buiten gebruiken.

De Quattro Lijn

De Quattro lijn is ook op basis van biobased bindmiddel en speciaal bedoeld voor buiten toepassingen. Dit zijn zogenoemde 4 seizoenen producten. Het bijzondere aan deze producten is zeer goede duurzaamheid voor buiten. Dat betekent dat er wel resultaten gehaald zijn van 10 jaar onderhoudsarm. Om ook deze resultaten te behalen gebruikt u altijd een combinatie van de Copperant Quattro grondverf met een zijdeglans verf of hoogglans uit de Quattro lijn. Daarnaast heeft de Quattro lijn ook een systeemverf, ook wel schakelverf genoemd die u kunt gebruiken voor bijvoorbeeld geveldelen, of ondergronden waar u een vochtregulerende werking nodig heeft. Een systeemverf kunt u ook gebruik als voorlak. Dus tussen de grondverf en lakverf in.

De andere Copperant verf productlijnen

Copperant Ycoleum is een traditionele sneldrogende lijnolie verfbeits. Uitermate geschikt voor monumenten en renovatie werkzaamheden. De Minérale lijn is een mineraalverf op basis van natuurlijke grondstoffen met een zeer hoge duurzaamheid en een kalkmatte uitstraling. Dit soort producten heeft zeer goede eigenschappen om het toe te passen op minerale ondergronden. Bij uitzetting scheurt de afwerklaag niet. Dankzij de zeer hoge waterdampdoorlatendheid en sterke hechting is er geen vochtophoping en bladdert de verf niet. Mede hierdoor heeft deze muurverf een zeer hoge buitenduuraamheid.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »