Terug

Muurverf (14)

Muurverf

Muurverf van vrijwel alle merken

Decoprof biedt u een enorm aanbod van muurverf. Je kunt bij ons direct online muurverf kopen van de meest uitlopende merken zoals Sigma, Sikkens, Caparol, Global Paint en nog veel meer. Ontdek het zelf!

Natuurlijk mooi, zo’n ruim assortiment, maar hoe vind je nu het juiste product voor je klus?

Om alvast een eerste keuze te maken ziet je bovenaan deze pagina een verdeling van de meest gangbare varianten en soorten. Van afwasbaar tot een voorstrijkmiddel en van binnenmuurverf tot badkamerverf.

Ieder product heeft zijn eigen kenmerken waardoor het in meer of mindere mate geschikt is voor uw klus. In sommige gevallen kan het nodig zijn dat de muurverf die je kiest schrobbaar is. Schrobbaar wil eigenlijk zeggen dat u de muurverf kunt afboenen.

Daarin zijn ook weer verschillende klassen. In onze blog beschrijven we stapsgewijs wat deze eigenschappen en klassen zijn. En wanneer je nu kiest voor een bepaalde klasse. We helpen je graag bij het maken van een goede keus.

Waar je op moet letten als je op zoek bent naar muurverf?

  • Is de ondergrond recent gestuct of gerepareerd (eerst voorstrijken)
  • Indien buiten, is de ondergrond goed schoongemaakt van alg en zand?
  • Welke kleur heeft de ondergrond nu, welke kleur moet het worden?

Als u van kleur wisselt zult u minimaal twee lagen verf aan moeten brengen voor een goede dekking. Moet de verf voor de muren vlekken isoleren zoals bijvoorbeeld nicotine kies dan een isolerende muurverf.
Dit product zorgt ervoor dat vlekken zoals waterkringen en andere vormen van oppervlakte vervuiling niet doordringen in de verf. Het zorgt er dus niet voor dat je woning beter geïsoleerd wordt!

We hebben het allemaal. Vind je toch niet direct wat je zoekt? Bel of mail ons dan gerust en we proberen je verder te helpen! We kunnen je persoonlijk advies geven, als we precies weten waar je de verf voor gaat gebruiken.

Wilt u uw muurverf op kleur? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Op zoek naar een nieuwe look? Wij kunnen ca. 40.000 kleuren maken dus altijd wel een kleur die bij jou en je interieur past.
Sommige soorten muurverf zijn alleen te koop als witte muurverf of alleen lichte kleuren. Op de productpagina’s van de muurverven vind je dat terug.

Gevelverf of verf voor de buitenmuren.

Ook de muurverf voor buiten is vaak water gedragen, maar dat doet zeker niet onder voor de kwaliteit. Deze muurverf kan ademen, maar toch houden ze ook het vocht vanaf de buitenkant tegen. Ook hebben deze soorten verf goed dekkende eigenschappen.

Het voordeel van watergedragen is dat deze muurverven ook binnen gebruikt mogen worden. Als de verf buiten gebruikt kan worden dan is deze voor binnen zeker geschikt als het tegen een stootje moet kunnen.

Muurverf en plafondverf, hier leest u wat de verschillen zijn.

Voor het plafond hebben we verschillende plafondverven die echt gemaakt zijn om het plafond te schilderen. Deze verven hebben vaak een zeer goede dekking en een lange open tijd. Dat wil zeggen dat de plafondverf minder snel droogt dan een normale muurverf. Dit is zo ontwikkeld omdat er anders heel snel aanzetten te zien zijn op het plafond.

Muurverf binnen nodig?

Afhankelijk voor welke ruimte u de verf nodig heeft zijn er in ons muurverf voor binnen assortiment heel veel mogelijkheden. Producten die speciaal zijn gemaakt voor bijvoorbeeld de badkamer of keuken hebben we in een aparte categorie ingedeeld.

De producten die u vindt onder muurverf binnen zijn universeel toepasbaar en geschikt voor vele ruimtes. Wilt u meer informatie? Onze klantenservice helpt u graag een handje!

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Decoprof.nl 9.1 / 10 - 2153 Reviews @ Kiyoh
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »