Sudwest

Filters

Sudwest

Sudwest grondverf

Sudwest is al sinds 35 jaar een begrip als er een superieure hechting nodig is op bijna alle ondergronden. De naam is praktisch een legende en de eigenschappen zijn zonder meer uniek en nog nooit nagemaakt.  Deze unieke eigenschappen zijn o.a. roestwerend, universeel inzetbaar en overschilderbaar en zeer sneldrogend. De Sudwest grondverf is er in een watergedragen kwaliteit en op tepentinebasis.

​Sudwest acryl grondverf

​Sudwest Acryl all-grund is een watergedragen sneldrogende hechtprimer voor o.a. staal, verzinkt staal, ijzer, aluminium, harde kunststoffen en hout. De watergedragen allgrund is een universele primer, een roestwerende primer en over te schilderen met alle soorten lakken (synthetisch lakken, watergedragen lakken, 1K en 2K lakken. Ook is de Sudwest watergedragen all-grund hitte bestendig tot ca. 100 graden Celsius. 

​Sudwest All grund K51

De Sudwest All grund is de variant op terpentinebasis. Sudwest allgrund is een oplosmiddelhoudende universele roestwerende primer. De Sudwest allgrund k51 is voor o.a. op ijzer, staal, verzinkt staal, koper, kunststof, aluminium, trespa etc. Na droging is de sudwest all-grund hechtprimer overschilderbaar met alle typen lakken, dus zowel één-component als twee-componenten watergedragen en synthetische lakken. Sudwest all-grund is beschikbaar in zes kleuren. Daarnaast is de allgrund hitte bestendig tot ca. 100 graden Celsius.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box