Histor zelfklevende kleurstalen

Filters

Histor zelfklevende kleurstalen

Histor zelfklevende kleurstalen - Eerste hulp voor de perfecte kleur

Ben jij op zoek naar eerste hulp bij het kiezen van de perfecte kleur? Geen zorgen, de Histor Colorstickers zijn jouw redders in nood! Deze handige hulp komt in de vorm van een zelfklevende sticker gemaakt van 100% echte verf. Plak hem gemakkelijk op diverse ondergronden in en rondom jouw huis en bekijk het grote plaatje.

Het beste nieuws? Je kunt deze kleurstalen meermaals verplaatsen, waardoor je de kleuren kunt uitproberen in elk licht en elke plaats in jouw huis. Van ochtendzon tot avondschemering, deze stickers geven zo een echt beeld van het uiteindelijke resultaat in jouw huis.

De Histor Colorstickers serie bestaat uit maar liefst 57 varianten, waaronder de kleur van het jaar 2023: Vining Ivy. Deze groenblauwe kleur is niet alleen modern en trendy, maar ook zeer divers in te zetten. Kleurexpert Donna Taylor beschrijft deze kleur als energiek en tegelijkertijd sereen en kalmerend dankzij de ondertonen.

Maar dat is nog niet alles! Ook hebben we de kleur van het jaar 2022 genaamd Olive Sprig. Deze elegante grijsgroene tint staat voor nieuwe groei na een moeilijke periode. Het bootst de veerkracht van de natuur na en brengt ontspanning met zich mee. Elke ruimte fleurt op door deze natuurlijke levendigheid die zo goed past bij vrijwel elke omgeving.

Dus waar wacht je nog op? Laat je inspireren door onze Histor Colorstickers en creëer een unieke sfeer in jouw huis die past bij jouw stijl!

De 10 meest gekozen kleuren uit deze serie zijn:

 

Yes! Je hebt eindelijk jouw perfecte kleur gevonden. En nu kun je deze bestellen in alle producten van Histor Monodek, Histor My Color, Histor One, Histor Perfect Finish Houtlak en Histor Perfect Finish Muurverf Mat. Wat voor klus je ook hebt, wij hebben altijd een geschikte verf voor jou.

Van reinigbare muurverf voor in de keuken tot perfect matte verf voor op het plafond, we hebben het allemaal. Jouw kleur zal stralen op elke ondergrond dankzij onze hoogwaardige verfproducten.

Dus waar wacht je nog op? Breng jouw ideeën tot leven met Histor en laat jouw gekozen kleur schitteren als nooit tevoren!

Decoprof staat voor je klaar

Heb je vragen over deze specifieke kleur of wil je een advies ontvangen over eventuele kleurcombinaties? Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met een van onze specialisten. Samen brengen we jouw klus tot leven. Wij zullen er daarnaast alles aan doen om de artikelen zo snel mogelijk bij jou te leveren. Ook profiteer je bij ons van gratis verzending bij besteding boven de €50,-.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box