Glidden

Filters

Glidden

Wat is Glidden verf?

Glidden is een oud verfmerk dat als sinds 1875 een gevestigde naam heeft in Amerika. De oprichter was ene Francis Harrington die als kleine producent begon met de vervaardiging van vernissen. Door de jaren groeide het merk Glidden door diverse overnames uit tot een van de toonaangevende merken in Amerika. Met het assortiment van Glidden kan zowel de professionele schilder als de klusser prima uit de voeten. Sinds november 2015 is Glidden ook verkrijgbaar in Nederland.

Wat biedt Glidden

Glidden biedt een compleet assortiment van primers, lakken en muurverven voor binnen – en buitenpassing. De producten en systemen van zijn van topkwaliteit en worden gekenmerkt door een gemakkelijke verwerking en een goede dekking en droging. Met Glidden kan elke verfklus gemakkelijk geklaard worden.

Muurverven 
Het assortiment muurverven van bestaan uit primers en muurverven voor binnentoepassing. Zo zijn Tex Matt en Tex Satin hoogwaardige, schrobbare muurverven met een zeer goede dekking. Bovendien worden alle muurverven van Glidden gekenmerkt door een goede dekking en een soepele verwerking.
Lakverven
De Alkyd Finish lakken zijn vier seizoenen lakverven die worden gekenmerkt door een optimale droging en een goed glansbehoud. Bovendien is deze lak verkrijgbaar in zowel hoogglans als zijdeglans. Voor een strak eindresultaat binnen kies je voor Aqua Finish Satin of Aqua Spray Finish Satin. Voor elke schildersklus is er ook een passende primer. Daarmee behaal je een optimaal eindresultaat.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box