Hammerite

Filters

Hammerite

Het doel van Hammerite!

​Het merk Hammerite is een bekend merk op de Nederlandse markt. Als er aan Hammerite gedacht wordt komt metaal ook meestal naar boven, en dat is nu precies wat ze willen. Een topproduct voor metaalbescherming en dan maak het niet uit of het nu voor binnen of voor buiten is. Voor beide is er geschikte metaalverf.
​Hammerite heeft als doel om de klant een goed verwerkbaar product aan te bieden wat ook de juiste bescherming geeft. De juiste bescherming wordt alleen bereikt bij de juiste productkeuze.

​Wat kan er allemaal met Hammerite verf?

​Dat Hammerite zich richt op het afwerken en beschermen van metalen dat zijn wel wel eens, maar wat kan er nu eigenlijk allemaal met Hammerite.
​Hammerite heeft vooral naam gekregen dat het een prima roest beschermer is een ook bescherming aan het metaal geeft. Een unieke eigenschap is dat de metaallakken zo over roest heen gezet kunnen worden en dat de verf ook nog eens de roest stopt. Na het aanbrengen geeft de Hammerite ook een duurzame bescherming. Alle soorten verf zijn standaard kleuren en kunnen niet gemengd worden in een andere kleur.
​Daarnaast heeft Hammerite oplossingen voor radiatoren die goed geschilderd moeten worden en ook non-ferrrometalen zoals bijv. Aluminium zijn prima over te schilderen met de juiste producten.

​Online kopen van Hammerite verf!

Hammerite online kopen is natuurlijk geen probleem. Wij zorgen ervoor dat u lekker thuis kunt shoppen en dat het juiste product van bijvoorbeeld Hammerite netjes bij u wordt afgeleverd.
​Heeft u nog vragen of verf van Hammerite laat het ons weten en wij zorgen ervoor dat u verder kan!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box