Lid van Thuiswinkel.org

Weet waar u wat koopt!

Waaraan herkent u of de webshop betrouwbaar is?

Decoprof is lid van Thuiswinkel.org. U treft daarom bovenaan elke pagina het Thuiswinkel Waarborg logo aan. De algemene voorwaarden die Decoprof hanteert zijn de Algemene Voorwaarden Thuiswinkel en zijn vastgesteld in overleg met de Consumentenbond onder toezicht van de Sociaal Economische Raad (SER). Deze Algemene Voorwaarden bieden u als consument meer waarborgen dan de wet.

Wat betekent dat voor u als consument?

U heeft de zekerheid dat Decoprof voldoet aan de hoogste eisen die u als consument stelt aan het kopen via Internet.

Bekijk hier het certificaat van Decoprof bij Thuiswinkel.org Bedenktijd

Het Thuiswinkel waarborg geeft onder andere recht op een bedenktijd van 14 dagen. Zonder opgave van reden kunt u het gekochte retourneren. Dit retourrecht geldt niet als een artikel specifiek voor u tot stand is gebracht volgens de door u opgegeven specificaties zoals op kleur gemaakte verf. Ook geldt dit retourrecht niet als de verpakking geopend is geweest. Gedurende de bedenktijd dient u zorgvuldig met de artikelen om te gaan. Het retourneren dient zoveel mogelijk in de originele en onbeschadigde verpakking plaats te vinden.

Betalingen

Uw betalingen worden op webpagina’s verwerkt die zijn beveiligd met een SSL-certificaat (HTTPS boven aan de webpagina)

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »