10% korting op kwasten met code KWAST-10 10% korting op kwasten met code KWAST-10

Lid van Thuiswinkel.org

Waaraan herken je of de webshop betrouwbaar is?

Decoprof is lid van Thuiswinkel.org. Je treft daarom bovenaan elke pagina het Thuiswinkel Waarborg logo aan. De algemene voorwaarden die Decoprof hanteert zijn de Algemene Voorwaarden Thuiswinkel en zijn vastgesteld in overleg met de Consumentenbond onder toezicht van de Sociaal Economische Raad (SER). Deze Algemene Voorwaarden bieden jou als consument meer waarborgen dan de wet.

Wat betekent dat voor jou als consument?

Je hebt de zekerheid dat Decoprof voldoet aan de hoogste eisen die je als consument stelt aan het kopen via Internet.

Bekijk hier het certificaat van Decoprof bij Thuiswinkel.org 

Bedenktijd

Het Thuiswinkel waarborg geeft onder andere recht op een bedenktijd van 14 dagen, maar bij ons is het 30 dagen. Zonder opgave van reden kun je het gekochte retourneren. Dit retourrecht geldt niet als een artikel specifiek voor jou tot stand is gebracht volgens de door jou opgegeven specificaties zoals op kleur gemaakte verf. Ook geldt dit retourrecht niet als de verpakking geopend is geweest. Gedurende de bedenktijd dient je zorgvuldig met de artikelen om te gaan. Het retourneren dient zoveel mogelijk in de originele en onbeschadigde verpakking plaats te vinden.

Betalingen

Jouw betalingen worden op webpagina’s verwerkt die zijn beveiligd met een SSL-certificaat (HTTPS boven aan de webpagina).

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »