10% korting op kwasten met code KWAST-10 10% korting op kwasten met code KWAST-10

Herroepingsrecht

Weet goed wat jouw rechten zijn.

Als je iets via het internet koopt, heb je veertien dagen de tijd om de koop ongedaan te maken. Bij ons krijg je 30 dagen bedenktijd. Om het voor je duidelijk te maken welke rechten je hebt, en hoe je de koop ongedaan kan maken hebben wij dit voor je uitgezocht en volgen wij hierin de richtlijnen van Stichting Thuiswinkel.

Het herroepingsrecht gaat in op het moment dat je onze zending daadwerkelijk hebt ontvangen. Dat vindt plaats op het moment dat de bodedienst het pakket aan jou, of aan degene die - in jouw opdracht - het pakket voor je heeft aangenomen. Vanaf dat moment heb je dertig dagen de tijd om van de koop af te zien.

Na jouw melding van herroeping heb je nog 30 dagen om het product terug te sturen met het herroepingsformulier. Je krijgt dan het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele verzendkosten voor de heenzending zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 5 dagen van ons terug. Het bedrag wordt aan je terugbetaald via dezelfde wijze als jouw transactie op onze website heeft plaatsgevonden. Heb je bijvoorbeeld via iDeal betaald, dan wordt de iDeal transactie teruggestort op het afkomstige bankrekeningnummer. Heb je via Paypal betaald, dan wordt het volledige bedrag teruggestort op jouw Paypal rekening. Uitzondering op deze terugbetaling kan zijn, als wij uitdrukkelijk met jou tot een andere terugbetaalmethode zijn overeengekomen.

Het volledige bedrag zal zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de herroepingsmededeling worden teruggestort, mits de goederen zijn ontvangen.

Je krijgt dan het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele verzendkosten voor de heenzending zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 5 dagen van ons terug.

Je kunt het herroepingsformulier downloaden via onze website, of telefonisch dan wel via email of ons helpcentrum bij ons opvragen.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor jouw rekening.
Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg zijn van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Bekijk en beoordeel het product zoals je dat ook de in de winkel zou doen. Besluit dan of je het product kan gebruiken. Als je wil retourneren mag je niets doen wat schade aan het product veroorzaakt waardoor de waarde vermindert.

Indien jouw verf speciaal op kleur gemaakt is, kan deze niet geretourneerd worden.

Natuurlijk kun je nooit de zending terugsturen in de verpakking zoals je deze hebt ontvangen. Wel vragen wij je om het product dat je wil retourneren zo origineel en oorspronkelijk mogelijk te houden. Wij kunnen er dan weer iemand anders blij mee maken! Blijkt na ontvangst bij ons dat jouw geretourneerde product beschadigd en niet meer bruikbaar is, dan zien wij dit als waardevermindering aan het product, en kunnen wij niet het volledige aankoopbedrag aan je retourneren. Wij adviseren je voor je het pakket aan ons retourneert altijd eerst een foto te maken van de staat van het product zoals je deze aan ons hebt geretourneerd. Mocht er onderweg iets misgaan, dan ben je er zeker van dat wij het aankoopbedrag aan je terugbetalen.

Wanneer kun je gebruik maken van jouw herroepingsrecht? Eigenlijk bij alle producten, met uitzondering van de producten die wij speciaal voor je hebben gemaakt. Maar dat begrijp je zelf natuurlijk ook wel! Onder producten die wij speciaal voor je hebben gemaakt verstaan wij verfproducten waar een kleurpasta aan is toegevoegd om jouw eigen specifieke kleur van jouw verf te ontvangen.

Ons retouradres is:

Decoprof B.V.
t.a.v. Webshop retouren
Noordenweg 69
2984 AG Ridderkerk

Het retourformulier kun je hier downloaden.

 

Europees Modelformulier voor Herroeping

Je kunt ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat je van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht.

Download het Europees modelformulier voor herroeping.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »