Herroepingsrecht

Weet goed wat uw rechten zijn.

Als u iets via het internet koopt, heeft u veertien dagen de tijd om de koop ongedaan te maken. Bij ons krijgt u 30 dagen bedenktijd. Om het voor u duidelijk te maken welke rechten u heeft, en hoe u de koop ongedaan kunt maken hebben wij dit voor u uitgezocht en volgen wij hierin de richtlijnen van Stichting Thuiswinkel.

Het herroepingsrecht gaat in op het moment dat u onze zending daadwerkelijk heeft ontvangen. Dat vindt plaats op het moment dat de bodedienst het pakket aan u, of aan degene die - in uw opdracht - het pakket voor u heeft aangenomen. Vanaf dat moment heeft u veertien dagen de tijd om van de koop af te zien.

Na uw melding van herroeping heeft u nog 30 dagen om het product terug te sturen met het herroepingsformulier. U krijgt dan het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele verzendkosten voor de heenzending zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 30 dagen van ons terug. Het bedrag wordt aan u terugebetaald via dezelfde wijze als uw transactie op onze website heeft plaatsgevonden. Heeft u bijvoorbeeld via iDeal betaald, dan wordt de iDeal transactie teruggestort op het afkomstige bankrekeningnummer. Heeft u via Paypal betaald, dan wordt het volledige bedrag teruggestort op uw Paypal rekening. Uitzondering op deze terugbetaling kan zijn, als wij uitdrukkelijk met u een andere terugbetaalmethode zijn overeengekomen.

U kunt het herroepingsformulier downloaden via onze website, of telefonisch dan wel via email of ons helpcentrum bij ons opvragen.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.
U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Bekijk en beoordeel het product zoals u dat ook de in de winkel zou doen. Besluit dan of u het product kunt gebruiken. Als u wilt retourneren mag u niets doen wat schade aan het product veroorzaakt waardoor de waarde vermindert.

Indien uw verf speciaal op kleur gemaakt is, kan deze niet geretouneerd worden.

Natuurlijk kunt u nooit de zending terugsturen in de verpakking zoals u deze heeft ontvangen. Wel vragen wij u om het product dat u wilt retourneren zo origineel en oorspronkelijk mogelijk te houden. Wij kunnen er dan weer iemand anders blij mee maken! Blijkt na ontvangst bij ons dat uw geretourneerde product beschadigd en niet meer bruikbaar is, dan zien wij dit als waardevermindering aan het product, en kunnen wij niet het volledige aankoopbedrag aan u retourneren. Wij adviseren u voor u het pakket aan ons retourneert altijd eerst een foto te maken van de staat van het product zoals u deze aan ons heeft geretourneerd. Mocht er onderweg iets misgaan, dan bent u er zeker van dat wij het aankoopbedrag aan u terugbetalen.

Wanneer kunt u gebruik maken van uw herroepingsrecht? Eigenlijk bij alle producten, met uitzondering van de producten die wij speciaal voor u hebben gemaakt. Maar dat begrijpt u zelf natuurlijk ook wel! Onder producten die wij speciaal voor u hebben gemaakt verstaan wij verfproducten waar een kleurpasta aan is toegevoegd om uw eigen specifieke kleur van uw verf te ontvangen.

Ons retouradres is:

Decoprof B.V.
t.a.v. Webshop retouren
Griendweg 45
3295 KV
's Gravendeel

Het retourformulier kun je hier downloaden.

Europees Modelformulier voor Herroeping

U kunt ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat u van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht.

Download het Europees modelformulier voor herroeping.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »