Betonverf (4)

Filters

Betonverf

Omschrijving van onze Betonverf!

Betonverf is een breed begrip. Het is in basis niets anders dan een goede muurverf. Het grote voordeel van verf voor beton is dat de verf niet aan heel veel specificaties hoeft te voldoen. Dat klinkt misschien wat vreemd, maar beton is een heel makkelijke ondergrond voor verf. Beton heeft namelijk niet de eigenschap dat het zuigend is. Zuigend wil zeggen dat vocht uit het product wordt gezogen en baanvorming kan ontstaan in het eindresultaat. Met beton muurverf hoeft u daar dus geen rekening mee te houden. Als u voor zekerheid gaat, is voorstrijken natuurlijk nooit verkeerd. Want een andere eigenschap van beton is dat het doorgaans gladder en meer gesloten is (waardoor het dus minder zuigt). In zo'n geval kunt u een voorstrijkmiddel wel toepassen om een betere hechting te maken. Wij kunnen daar altijd een passend advies in geven. Op muren die nieuw gestuct zijn is het wel van belang dat er een voorstrijk wordt toegepast. Zowel voor de zuiging als de hechting. De voorstrijk zorgt er ook voor dat er geen bontheid ontstaat als de muurverf wordt aangebracht.

Aanbrengen van Betonverf!

Betonverf wordt doorgaans aangebracht met verfrollers. Dit is eigenlijk de snelste manier om een klus aan te pakken. U kunt er ook voor kiezen om verf voor betonnen ondergronden te spuiten in plaats van een roller. Let dan even goed op of het product er ook geschikt voor is. Ook kan het zijn dat u de verf eerst moet verdunnen. Vaak is het afplakken met afplaktape meer werk dan even een wand in de betonverf te zetten. Gebruik voor gladde ondergronden een roller met een harde binnenkern. Deze geeft een gladder resultaat af. Voor ruwere ondergronden is het van belang dat de betonverf overal goed tussen komt. Dan is een roller met een flexibele binnenkern een uitstekende optie. Door de zachte kern past de roller zich helemaal aan aan de ondergrond en komt zo ook in kleine gaatjes en heeft u direct een mooie dekkend resultaat. 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »