Decoprof KiesKleurig Garantie

 

Kleur verkeerd gekozen? Wees niet getreurd! Met de Decoprof KiesKleurig Garantie heb je tot 30 dagen na je bestelling de tijd om te besluiten of je kosteloos een andere kleur wil bestellen van de door ons geselecteerde producten. Met deze flexibele service krijgt jouw ruimte uiteindelijk toch de gewenste look! Bekijk hier alle muurverven waar deze garantie op geldt →

Hoe werkt de Decoprof KiesKleurig Garantie?

Stel: Je bent niet helemaal tevreden met de uitstraling van de net geschilderde lichtblauwe muur. Had je nu toch maar voor groen gekozen…

Klinkt dit herkenbaar? Dan hebben wij nu dé oplossing voor dit probleem.

Stappenplan Decoprof KiesKleurig Garantie

Wij bieden jou graag de Decoprof KiesKleurig Garantie aan. Wanneer je niet tevreden bent met de eerst bestelde kleur, krijg je na jouw bestelling 30 dagen de tijd om een andere kleur te kiezen.

Stap 1
Maak een foto van de net geschilderde muur waarvan jij de kleur niet mooi vindt.

Stap 2
Bestel vervolgens de nieuwe gewenste kleur. Schilder nadat je de nieuwe kleur ontvangen hebt de helft van de muur over met de nieuwe kleur.

Stap 3
Maak nu opnieuw een foto van de muur. Uiteraard kun je de muur dan verder schilderen.

Stap 4
Vul vervolgens het Decoprof KiesKleurig Garantieformulier volledig in.

Stap 5
Mail het formulier samen met de facturen en de 2 foto’s van de muur naar ons toe: [email protected].

Stap 6
Je krijgt het bedrag voor de nieuwe verfkleur teruggestort op je rekening!

Let op

De nieuwe kleur wordt alleen geleverd in hetzelfde product met dezelfde inhoudsmaat of minder.

 

Voorwaarden

  1. De verkeerde kleur(en) moet(en) retour worden gestuurd naar Decoprof (ook lege emmers). Alle verkeerde kleuren die terugkomen worden gedoneerd aan De Nederlandse Uitdaging. Dit is een organisatie welke scholen, verenigingen en mensen die geen klusspullen kunnen betalen helpt. Zo komt jouw verkeerde kleur altijd goed terecht.
  2. Er wordt tot een maximum van € 750 vergoed (verkoopprijs inclusief btw).
  3. Het aankoopbedrag van de tweede aankoop wordt uiterlijk binnen 30 dagen na ontvangst van een correct ingevuld Decoprof KiesKleurig Garantieformulier teruggestort op de rekening waarmee de bestelling is betaald (een eurorekening van een in Nederland gevestigde bank van de deelnemer).
  4. Wanneer je de kleur van je product niet mooi vindt, kun je hetzelfde product in een andere kleur aanschaffen om de oorspronkelijke kleur over te schilderen.
  5. De actie is geldig op alle formaten van de door ons geselecteerde producten.

 

Tips van Decoprof

  1. Bewaar de bon van je aankopen. Wanneer je via onze webshop hebt besteld, kun je de factuur in je mailbox vinden.
  2. Koop binnen 30 dagen na de eerste aankoop een vervangende kleur van het product in dezelfde hoeveelheid of minder.
  3. Schilder met de nieuwe kleur ongeveer de helft over van het schilderwerk waarvan je de kleur wil aanpassen. Maak een foto van het schilderwerk waarop duidelijk beide kleuren te zien zijn.
  4. Vul het Decoprof KiesKleurig Garantieformulier volledig in en mail dit naar ons ([email protected]) met de foto’s van het schilderwerk en de 2 facturen. Het Decoprof KiesKleurig Garantieformulier moet binnen 30 dagen na de eerste aankoop ontvangen zijn.
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »