Isolerende Muurverf

Filters

Isolerende Muurverf

Omschrijving van Isolerende Muurverf!

U kent het vast wel of u heeft het bij iemand gehoord. Vlekken op de muur of plafond door nicotineaanslag, misschien lekkage gehad of andere oorzaken. Dit zijn vlekken die elke keer weer terug komen als u daar een gewone muurverf overheen zet. Wat nu te doen? Gelukkig zijn er uitstekende muurverf producten die het probleem van vlekken prima kunnen verhelpen.

Isolerende muurverf geeft de oplossing! Er zijn isolerende muurverven op waterbasis en terpentinebasis. De Isolerende muurverf op terpentinebasis voldoet voor binnen niet meer aan de huidige milieu-eisen. De watergedragen muurverf daarentegen wel en deze zijn ook zeker net zo goed of soms zelfs nog beter.

Let goed op welke u gebruikt en hoe deze verwerkt moet worden. De ene verf heeft eerst een grondering nodig. De andere kan zo in 1 keer overal overheen.

Toepassing van Isolerende Muurverf.

Isolerende werking van de muurverf is bij alle verschillend. Ga daarom eerst na hoe erg de schade is wat betreft de vlekken en hoe zwaar de vervuiling. U kunt altijd contact met ons opnemen voor een passend advies. U kunt altijd een foto meesturen, waardoor wij uw situatie nog beter kunnen inschatten.

Hoe zwaarder de vervuiling hoe belangrijker het is om deze goed aan te pakken. De isolerende muurverf kan in principe over alle steenachtige ondergronden heen worden gezet. Zorg er wel voor dat de ondergrond vetvrij is. Probeer ook de ondergrond zo goed mogelijk te reinigen met een verfreiniger. Per product wordt dit aangegeven wat het beste is om te gebruiken.

Levering van Isolerende Muurverf!

In ons uitgebreide assortiment hebben wij verschillende topproducten die voor u geschikt kunnen zijn. Doorgaans kunnen wij, mits op tijd besteld en op voorraad, de isolerende muurverf de volgende dag bij u afleveren.

Goed advies en snelle levering daar gaan we voor. Heeft u nog vragen over een product of de verwerking ervan neem dan altijd contact met ons op!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »