Reinigingsmiddelen

Stel een Aflopende Directie in

1-18 van 50

Reinigingsmiddelen zijn onmisbaar

Reinigingsmiddelen zijn niet weg te denken uit ons dagelijks leven en erop gericht om ons leefmilieu prettig en veilig te houden. Ook bedrijfsmatig worden reinigingsmiddelen breed ingezet. Een eerste vereiste voor reinigingsmiddelen is dat ze doen waarvoor ze gebruikt worden en dat is schoonmaken. Dat kan het ontvetten zijn als voorbehandeling bij schilder- of beitswerk maar ook het regelmatig schoonmaken van wanden en vloeren vanwege hygienische doeleinden of esthetische wensen. Omdat er zoveel verschillende reinigingsmiddelen zijn is het zaak om gebruik te maken van de juiste producten bij een specifieke klus of toepassing.

Toepassing van reinigingsmiddelen

​Reinigingsmiddelen worden op grote schaal toegepast om bijvoorbeeld de ondergrond voor te bereiden op een verfbeurt. Dat kan zijn om houtwerk of oude verflagen te ontvetten zodat er hechting mogelijk is. Op vet en vuil hecht niets. Dit type reinigingsmiddelen is milieuvriendelijk en ruikt ook nog eens prettiger dan bijvoorbeeld ammoniak dat vroeger veel werd ingezet om diverse ondergronden te ontvetten. In de bouw en dan vooral bij het gieten van beton in mallen blijft lossingsmiddel achter op de wanden. Dit kan verwijdert worden met een dergelijke ontvetter.
Maar ook het verwijderen van groene aanslag op muren zoals alg aangroei wordt door middel van reinigingsmiddelen aangepakt. Ook het verwijderen van cementsluier op nieuw metselwerk vindt plaats door middel van een specifiek reinigingsmiddel 
Gratis verzending vanaf €50,- Voor 21:00 besteld, morgen in huis * Achteraf betalen!
Thuiswinkel logo
Decoprof maakt gebruikt van Cookies. Meer lezen
x