Universele vulmiddelen

Filters

Universele vulmiddelen

Omschrijving van Hout vulmiddel voor uw klus!

Houtwerk is vaak mooi en strak afgewerkt. Dat willen we ook graag zo houden. Maar om het hout goed te kunnen bevestigen wordt er gezaagd, gespijkerd, geniet en ook veel geschroefd. Tegenwoordig kunnen ze veel blinde verbindingen maken. Dat wil zeggen dat er geen schroefgaten of dergelijke in het zicht komen. Maar toch ontkomen we er vaak niet aan om bijvoorbeeld een Hout vulmiddel te gebruiken. Hout vulmiddel heeft vaak de eigenschap dat het direct in of op het hout kan worden aangebracht. Daardoor is er een onderscheid te opzichte van andere plamuren. Deze kunnen vaak niet op kaal hout worden aangebracht zoals de Hout vulmiddel. Let wel op dat dit per product wel kan verschillen.

​Aanbrengen van Hout vulmiddel!

​Hout vulmiddel is eenvoudig aan te brengen vanuit een tube of een blik met een plamuurmes. Gebruik wel 2 plamuurmessen voor uw gemak. Als het een tube Hout vulmiddel is, kneed deze dan even goed zodat de Hout vulmiddel lekker soepel wordt voor verwerking. Is het een blik, neem dan een gedeelte uit het blik en maak het met een plamuurmes even lekker soepel. Duw de plamuur stevig in het gat of scheur zodat het goed vast komt te zitten. Zet niet teveel op anders moet er een beitel aan te pas komen om het er af te steken.
​Behandel de plamuur plekken wel altijd even met een schuurpapier zodat het 1 geheel wordt met de ondergrond.

​Bestellen van Hout vulmiddel bij Decoprof!

Hout vulmiddel is eenvoudig bij ons te bestellen in de webwinkel. Wij streven ernaar om u snel te kunnen leveren en een goede service te bieden. Wij gaan voor een 10. Heeft u vragen of opmerkingen over onze producten? Schroom niet en bel of mail ons en wij helpen u altijd verder.
​Wij zijn aangesloten bij Thuiswinkel.org en dat geeft aan dat u bij ons de Hout vulmiddel veilig kunt kopen!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »