Sigma Spackverf Semi-Matt

SIGMA Spackverf Semi Mat, eiglans, muurverf, plafondverf, spuitpleister

  • SIGMA Spackverf Semi Mat, eiglans, muurverf, plafondverf, spuitpleister

€ 177,50

€ 124,76

Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!

Kleur toevoegen

Uw kleur:
Kies een andere kleur
€ 124,76
  • Gratis verzending

    vanaf €50,-
  • Voor 21:00 besteld

    , Morgen in huis
  • Achteraf betalen
  • Lid van Thuiswinkel.org 
  • Thuisbezorgd of afhaallocatie 
 

Sigma Spackverf Semi-Matt

Sigma Spackverf Semi-Matt is een eiglanzende muur- en plafondverf met een lange open tijd. Deze muurverf is speciaal ontwikkeld voor gespoten wanden en plafonds. Voorstrijken is heel belangrijk, met de Sigmafix Universal. Pak uw voordeel door deze muur- en plafondverf te gebruiken want dat scheelt veel werk en een mooier eindresultaat. Verbruik ca. 6m2 per liter. Afhankelijk van de zuiging van de ondergrond.

Plus- en minpunten van de Sigma Spackverf Semi-Matt

Voorkomt baanvorming of aanzetten door lange open tijd Hoge dekkracht Weinig vullend zodat structuur behouden blijft Verwerkt gemakkelijk Alleen per 10 liter verkrijgbaar

Stel uw vraag!

Wij helpen u graag!

Klantenservice

Goed om te weten...!

Ideaal voor het overschilderen van wanden en plafonds met spuitpleister (spack) Ondergrond goed reinigen Zwaar vervuilde ondergrond voorbehandelen met Renova Isotop primer Niet vermengen met andere muurverf Voor het gebruik de verf goed oproeren
Aanvullende Informatie
Merk Sigma
Kleurgroep Wit
Basis Waterbasis
Type verf Plafondverf
Toepassing Binnen
Ondergrond Spack/spuitpleister, Pleisterwerk
Glansgraad Zijdemat
Verbruik 6m2/ltr
Overschilderbaar na 6uur
Speciale kenmerken Wasbaar
Schrobklasse Schrobklasse 2
EAN code 8716242830766
Omschrijving

Beschrijving van de Sigma Spackverf Semi-Matt

Sigma Spackverf Semi-Matt is een watergedragen wand- en plafondverf die zeer geschikt is voor de behandeling van spuitpleister. De verf is weinig vullend, zodat de oorspronkelijke structuur van de spuitpleister zichtbaar blijft. Dankzij de lange open tijd is de overlap bij de verschillende rolbanen (baanbontheid) na droging niet meer zichtbaar. Het resultaat met Sigma Spackverf Semi-Matt is een fraaie, eiglanzende toplaag. Door het zuigende karakter van spuitpleister is voorstrijken met Sigmafix Universal essentieel.

Gebruiksdoel Sigma Spackverf Semi-Matt

Sigma Spackverf Semi-Matt  is speciaal geschikt voor het overschilderen van wanden en plafonds die reeds behandeld zijn met spuitpleister. Sigma Spackverf Semi-Matt geeft een prachtig resultaat

Voornaamste kenmerken van Sigma Spackverf Semi-Matt

Door lange 'open tijd'  van Sigma Spackverf Semi-Matt wordt baanbontheid voorkomen.Sigma Spackverf Semi-Matt  is weinig vullend, zodat de oorspronkelijke structuur van de spuitpleister zichtbaar blijft, heeft een hoge dekkracht waardoor in de meeste gevallen één afwerklaag voldoende is. Sigma Spackverf Semi-Matt geeft een egale eiglans is schrobvast en heeft een gemakkelijke verwerking.

Ondergrondconditie voor Sigma Spackverf Semi-Matt

Ondergrond voor Sigma Spackverf Semi-Matt  moet volledig afgebonden, draagkrachtig en droog. Vochtpercentage max. 4%. Vochtpercentage van gipsgebonden ondergronden max. 1%. Een goede indicatie of een ondergrond wel of niet geschilderd kan worden, geeft de Protimeter. Er kan geschilderd met Sigma Spackverf Semi-Matt worden als de groene led brandt. Afwerking van een nog niet volledig afgebonden ondergrond kan leiden tot kleurbontheid (als gevolg van kalkdoorslag) en in het ongunstigste geval tot aantasting van het product.

Verwerkingscondities voor Sigma Spackverf Semi-Matt

Voor de noodzakelijke filmvorming (doordroging) moet tijdens applicatie van Sigma Spackverf Semi-Matt en droging aan de volgende voorwaarden worden voldaan: - Ondergrond- en omgevingstemperatuur boven 5°C. - Relatieve luchtvochtigheid maximaal 85%.- De ondergrondtemperatuur dient minimaal 3°C boven het dauwpunt te liggen. Sigma Spackverf Semi-Matt wordt geleverd door Verfshop-Nederland

Werken met Sigma Spackverf Semi-Matt in systemen

Voor u start met Sigma Spackverf Semi-Matt, sterk zuigende en/of poederende minerale ondergronden- Verontreinigingen en ongerechtigheden verwijderen. Poederende of verzandende oppervlakken door middel van borstelen, hogedrukreiniging of anderszins zodanig reinigen, dat alle loszittende delen (gruis) worden verwijderd. - Waar nodig de ondergrond repareren. - Voorstrijken met Sigma Unigrund S (voor verdunning zie rubriek ‘verwerkingsgegevens’). - Afwerken met een Sigma muurverfsysteem of Sigma sierpleistersysteem.

Is Sigma Spackverf Semi-Matt het juiste product voor u of twijfelt u? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Video
Er is nog geen video beschikbaar over dit product
Beoordelingen

Schrijf je eigen recensie

Wat is uw ervaring met dit product?: Sigma Spackverf Semi-Matt

Wat vindt u van dit product? *

 
1 1 ster
2 2 sterren
3 3 sterren
4 4 sterren
5 5 sterren
Prijs
Kwaliteit
 
 

Bekijk ook deze producten

Gratis verzending vanaf €50,- Voor 21:00 besteld, morgen in huis * Achteraf betalen!
Thuiswinkel logo
Decoprof maakt gebruikt van Cookies. Meer lezen
x