Terug

Sigma Spackverf Semi-Matt

Op werkdagen voor 21:00u besteld, vandaag verzonden

Maak je keuze:

177,50 € 115,39 Gratis verzending

Zet op verlanglijst

  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, vandaag verzonden Tooltip PostNL bezorgt ook op zaterdag!
  • Gratis verzending al vanaf €50,-
  • Meer dan 5000 producten direct leverbaar!
  • Achteraf Betalen

Productomschrijving

Sigma Spackverf Semi-Matt

Sigma Spackverf Semi-Matt is een eiglanzende muur- en plafondverf met een lange open tijd. Deze muurverf is speciaal ontwikkeld voor gespoten wanden en plafonds. Voorstrijken is heel belangrijk, met de Sigmafix Universal. Pak uw voordeel door deze muur- e

Lees de volledige productomschrijving

Beschrijving van de Sigma Spackverf Semi-Matt

Sigma Spackverf Semi-Matt is een watergedragen wand- en plafondverf die zeer geschikt is voor de behandeling van spuitpleister. De verf is weinig vullend, zodat de oorspronkelijke structuur van de spuitpleister zichtbaar blijft. Dankzij de lange open tijd is de overlap bij de verschillende rolbanen (baanbontheid) na droging niet meer zichtbaar. Het resultaat met Sigma Spackverf Semi-Matt is een fraaie, eiglanzende toplaag. Door het zuigende karakter van spuitpleister is voorstrijken met Sigmafix Universal essentieel.

Gebruiksdoel Sigma Spackverf Semi-Matt

Sigma Spackverf Semi-Matt  is speciaal geschikt voor het overschilderen van wanden en plafonds die reeds behandeld zijn met spuitpleister. Sigma Spackverf Semi-Matt geeft een prachtig resultaat

Voornaamste kenmerken van Sigma Spackverf Semi-Matt

Door lange 'open tijd'  van Sigma Spackverf Semi-Matt wordt baanbontheid voorkomen.Sigma Spackverf Semi-Matt  is weinig vullend, zodat de oorspronkelijke structuur van de spuitpleister zichtbaar blijft, heeft een hoge dekkracht waardoor in de meeste gevallen één afwerklaag voldoende is. Sigma Spackverf Semi-Matt geeft een egale eiglans is schrobvast en heeft een gemakkelijke verwerking.

Ondergrondconditie voor Sigma Spackverf Semi-Matt

Ondergrond voor Sigma Spackverf Semi-Matt  moet volledig afgebonden, draagkrachtig en droog. Vochtpercentage max. 4%. Vochtpercentage van gipsgebonden ondergronden max. 1%. Een goede indicatie of een ondergrond wel of niet geschilderd kan worden, geeft de Protimeter. Er kan geschilderd met Sigma Spackverf Semi-Matt worden als de groene led brandt. Afwerking van een nog niet volledig afgebonden ondergrond kan leiden tot kleurbontheid (als gevolg van kalkdoorslag) en in het ongunstigste geval tot aantasting van het product.

Verwerkingscondities voor Sigma Spackverf Semi-Matt

Voor de noodzakelijke filmvorming (doordroging) moet tijdens applicatie van Sigma Spackverf Semi-Matt en droging aan de volgende voorwaarden worden voldaan: - Ondergrond- en omgevingstemperatuur boven 5°C. - Relatieve luchtvochtigheid maximaal 85%.- De ondergrondtemperatuur dient minimaal 3°C boven het dauwpunt te liggen. Sigma Spackverf Semi-Matt wordt geleverd door Verfshop-Nederland

Werken met Sigma Spackverf Semi-Matt in systemen

Voor u start met Sigma Spackverf Semi-Matt, sterk zuigende en/of poederende minerale ondergronden- Verontreinigingen en ongerechtigheden verwijderen. Poederende of verzandende oppervlakken door middel van borstelen, hogedrukreiniging of anderszins zodanig reinigen, dat alle loszittende delen (gruis) worden verwijderd. - Waar nodig de ondergrond repareren. - Voorstrijken met Sigma Unigrund S (voor verdunning zie rubriek ‘verwerkingsgegevens’). - Afwerken met een Sigma muurverfsysteem of Sigma sierpleistersysteem.

Is Sigma Spackverf Semi-Matt het juiste product voor u of twijfelt u? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Alle productvarianten

Alle productvarianten
Sigma Spackverf Semi-Matt Bestel nu! EAN Online prijs Uw voordeel
10 LTR - Wit 8716242241478

€ 177,50

€ 115,39
-35%
10 LTR - Lichte Kleur 8716242241478

€ 177,50

€ 115,39
-35%

Reviews

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Decoprof.nl 9.1 / 10 - 1694 Reviews @ Kiyoh
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »