Reparatie en vulmiddelen

Reparatie en vulmiddelen

Omschrijving van Plamuur en vulmiddelen!

Iedereen die wel eens geschilderd heeft kent ook de plamuur en vulmiddelen wel. Vaak zitten er in de ondergrond toch wat kleine gaatjes of scheurtjes die dan net een doorn in het oog zijn. Daarom is er de plamuur en vulmiddelen waarmee alles is op te lossen. Plamuur en vulmiddelen zijn er in veel verschillende varianten en hoeveelheden. In plamuur zijn er bijv. al normale plamuur, sneldrogende plamuur, spuitplamuur, 1 en 2 componenten etc. De verpakkingen zijn ook flink uiteen lopend. Dit kan een tube zijn van125ml tot een grote emmer. U ziet voor elke klus is er wel een plamuur of vulmiddel wat zich afstemt aan de eis.

​Aanbrengen van Plamuur en vulmiddelen!

Het aanbrengen van plamuur en vulmiddelen is bij vele hetzelfde. Maar er zal bij de 1 of de andere altijd verschil in zitten hoe het beste kan worden aangebracht. Daarom gaan wij ervoor om elk product zo goed mogelijk te voorzien van informatie voor de klant, zodat u goed weet wat u moet doen en wanneer. 
​Maar bij alles geldt zeker dat de ondergronden schoon moeten zijn en vetvrij. Bij een lakplamuur is het meestal belangrijk dat er eerst een laag grondverf wordt aangebracht. Dit moet vaak omdat er dan een betere hechting ontstaat voor de lakplamuur. Het aanbrengen van de plamuur en vulmiddelen kan heel makkelijk gedaan worden met een plamuur mes. Voor het gemak is het beter dat u er 2 gebruikt. U bewaart de voorraad op het ene plamuurmes en u brengt aan en werkt af met de andere.
​Ook voor alles geldt, zet niet te grote "bobbels" op de plamuur en vulmiddelen anders moet er weer veel geschuurd of geschaafd worden. En het is ook voor het verbruik niet gunstig.

​Bestellen van Plamuur en vulmiddelen

​Alle bovengenoemde zijn eenvoudig bij ons te bestellen in de webwinkel. Wij streven ernaar om u snel te kunnen leveren en een goede service te bieden. Wij gaan voor een 10. 
​Wij zijn aangesloten bij Thuiswinkel.org en dat geeft aan dat u bij ons veilig kunt shoppen. Wat wilt u nog meer!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box