Retourneren

Dezelfde weg terug!

 

Gratis Retourneren

Na ontvangst van je bestelling kan je producten binnen 14 dagen gratis retourneren. Dit is de zogeheten afkoelingsperiode. Wil je een product retourneren? Doe dan het volgende:

  • Controleer of het product compleet, ongebruikt en niet beschadigd is.
  • Stuur het product onder vermelding van factuurnummer en retourformulier aan ons terug. Het retourformulier kunt u hier downloaden.
  • Terugbetaling van het aankoopbedrag wordt zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 5 werkdagen dagen na ontbinding gedaan.

Is het product gebruikt, maar wil je het alsnog retourneren? Dan kunnen wij de kosten voor waardevermindering in rekening brengen indien product gebruikt/beschadigd is.

Uitzondering Retourneren

Het product wat ik wil retourneren is speciaal voor mij op kleur gemaakt. Helaas kan dit product niet terug. Misschien kunnen we u ergens anders mee helpen?

Mijn product is verkeerd geleverd

Vervelend, maar dat gaan we voor u oplossen. Klik op onderstaande button om het direct aan ons door te geven. Stuur uw factuur mee bij uw aanvraag, dan kunnen we u nog sneller helpen!

 

U kunt ook gebruik maken van ons herroepingsformulier om aan te geven dat u gebruik wilt maken van uw herroepingsrecht. U bent echter niet verplicht om dit formulier te gebruiken, want ook zonder het formulier geldt het herroepingsrecht

Download Herroepingsformulier als PDF  Download Herroepingsformulier

Bestelling annuleren

Bestelling annuleren? Neem contact met ons op via 085 – 3037 813 of mail naar help@decoprof.nl

 

Hoe kunt u ons bereiken?

Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 08.30- 17.00uur. Bel naar 085 - 30 37 813 of mail naar help@decoprof.nl

Gratis verzending vanaf €50,- Voor 21u besteld, morgen in huis * Gratis Retourneren
Thuiswinkel logo
Decoprof maakt gebruikt van Cookies. Meer lezen
x