Retourneren

Dezelfde weg terug!

 

Retourneren

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Dit is de zogeheten afkoelingsperiode. Wil je een product retourneren? Doe dan het volgende:

  • Controleer of het product compleet, ongebruikt en niet beschadigd is.
  • Controleer of het product op kleur is gemaakt (ook RAL kleuren worden op kleur gemaakt). Deze artikelen kunnen helaas niet retour
  • Stuur het product onder vermelding van ordernummer en retourformulier aan ons terug. Het retourformulier kunt u hier downloaden.
  • Terugbetaling van het aankoopbedrag wordt zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen dagen na ontbinding gedaan.

Is het product gebruikt, maar wil je het alsnog retourneren? Dan kunnen wij de kosten voor waardevermindering in rekening brengen indien product gebruikt/beschadigd is.

Uitzondering Retourneren

Het product wat ik wil retourneren is speciaal voor mij op kleur gemaakt (ook RAL kleuren worden op speciaal voor u op kleur gemaakt). Helaas kan dit product niet terug. Misschien kunnen we u ergens anders mee helpen?

Mijn product is verkeerd geleverd

Vervelend, maar dat gaan we voor u oplossen. Klik op onderstaande button om het direct aan ons door te geven. Stuur uw bestelnumer mee bij uw aanvraag, dan kunnen we u nog sneller helpen!

U kunt ook gebruik maken van ons herroepingsformulier om aan te geven dat u gebruik wilt maken van uw herroepingsrecht. U bent echter niet verplicht om dit formulier te gebruiken, want ook zonder het formulier geldt het herroepingsrecht

Download Herroepingsformulier als PDF  Download Herroepingsformulier

 

U kunt ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat u van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht.

U kunt dit formulier hier downloaden

Bestelling annuleren

Bestelling annuleren? Neem contact met ons op via 085 – 3037 813 of mail naar help@decoprof.nl

Retouradres:

Decoprof B.V.
t.a.v. Webshop retouren
Nijverheidsweg 6
3295 KZ 's Gravendeel

 

Heeft u een vraag over uw bestelling?

Laat het ons weten via help@decoprof.nl.

Gratis verzending vanaf €50,- Voor 21:00 besteld, morgen in huis * Achteraf betalen!
Thuiswinkel logo
Decoprof maakt gebruikt van Cookies. Meer lezen
x