Terug

Sigma Siloxan Topcoat Matt

Op werkdagen voor 21:00u besteld, vandaag verzonden

Maak je keuze:
 1. kleurenwaaier voor lichte kleuren
 2. kleurenwaaier voor alle kleuren
 3. kleurenwaaier voor lichte kleuren
 4. kleurenwaaier voor alle kleuren

€ 145,66 Gratis verzending

Zet op verlanglijst

 • Op werkdagen voor 21:00u besteld, vandaag verzonden Tooltip PostNL bezorgt ook op zaterdag!
 • Gratis verzending al vanaf €50,-
 • Meer dan 5000 producten direct leverbaar!
 • Achteraf Betalen

Productomschrijving

Sigma Siloxan Topcoat Matt

 • Hoog waterdampdoorlatend
 • Uitstekend regendicht
 • Mineraalachtig effect
 • Verminderde aangroei van micro-organismen
 • Vereist geen verkiezelende ondergrond
 • Geringe vuilaanhechting
 • Heeft op beton geen carbonatatieremmende werking
 • Onverzeepbaar
 • Ui

Deze matte muurverf van Sigma voor buiten is een extreem duurzame kwaliteitsverf. Sigma Siloxan Topcoat Matt is een sterk waterdamp doorlatende muurverf die ook vuil- en waterafstoot. Deze muurverf is uitstekend geschikt om een duurzame eindlaag eindlaag

Lees de volledige productomschrijving

Omschrijving Sigma Siloxan Topcoat Matt

Sigma Siloxan Topcoat Matt is een zeer hoogwaardige gevelverf. U creëert met dit product een microporeuze topcoat die de gevel slagregendicht maakt. Het waterafstotende karakter vermindert bovendien de kans op aangroei van micro-organismen. Toch is deze afwerklaag sterk waterdampdoorlatend. Dit Sigma product is bijzonder geschikt als eindlaag op buitengevel isolatiesystemen.

Het hoogwaardig afwerken van gevels. In het bijzonder geschikt voor gevels van gebouwen die onder monumentenzorg vallen. Toepasbaar op minerale ondergronden, zoals baksteen, kalkzandsteen en cementgebonden pleisters. Toepassing op beton wordt afgeraden omdat Sigma Siloxan Topcoat Matt niet carbonatatieremmend is. Onderhoud van bestaande afwerkingssystemen op basis van silicaat en kunstharsdispersie. Echter Sigma Siloxan Topcoat Matt is niet geschikt voor toepassing op elastische systemen. Geschikt als eindlaag op buitengevel-isolatiesystemen.

Voornaamste kenmerken van Sigma Siloxan Topcoat Matt

Sigma Siloxan Topcoat Matt is sterk waterdampdoorlatend, regendicht, spanningsarm. Sigma Siloxan Topcoat Matt geeft een mineraalachtig effect, heeft een verminderde aangroei van micro-organismen. Vereist geen verkiezelende ondergrond en is vuilafstotend en onverzeepbaar.

Ondergrond voor Sigma Siloxan Topcoat Matt volledig afgebonden, draagkrachtig en droog. Vochtpercentage max. 4%. Een goede indicatie of een ondergrond wel of niet geschilderd kan worden, geeft de Protimeter. Er kan geschilderd worden als de groene led brandt. Afwerking van een nog niet volledig afgebonden ondergrond kan leiden tot kleurbontheid (als gevolg van kalkdoorslag) en in het ongunstigste geval tot aantasting van het product.

Verwerkingscondities:

Voor de noodzakelijke filmvorming (doordroging) moet tijdens applicatie van Sigma Siloxan Topcoat Matt en droging aan de volgende voorwaarden worden voldaan: - Ondergrond- en omgevingstemperatuur boven 5°C. - Relatieve luchtvochtigheid maximaal 85%.- De ondergrondtemperatuur dient minimaal 3°C boven het dauwpunt te liggen.

Werken met Sigma Spackverf Semi-Matt in systemen

Voor u start met Sigma Siloxan Topcoat Matt, sterk zuigende en/of poederende minerale ondergronden- Verontreinigingen en ongerechtigheden verwijderen. Poederende of verzandende oppervlakken door middel van borstelen, hogedrukreiniging of anderszins zodanig reinigen, dat alle loszittende delen (gruis) worden verwijderd. - Waar nodig de ondergrond repareren. - Voorstrijken met Sigma Unigrund S (voor verdunning zie rubriek 'verwerkingsgegevens'). - Afwerken met een Sigma muurverfsysteem of Sigma sierpleistersysteem. Is Sigma Siloxan Topcoat Matt het juiste product voor u of twijfelt u? Neem dan contact met ons op.

Specificaties

Specificaties voor: Siloxan Topcoat Matt

Alle productvarianten

Alle productvarianten
Sigma Siloxan Topcoat Matt Bestel nu! EAN Online prijs
5 LTR - Wit 8716242847212 € 145,66
5 LTR - Lichte Kleur 8716242847236 € 157,34
5 LTR - Donkere Kleur 8716242847229 € 175,68
10 LTR - Wit 8716242847243 € 280,60
10 LTR - Lichte Kleur 8716242847267 € 307,52
10 LTR - Donkere Kleur 8716242847250 € 339,82

Reviews

Gerelateerde producten

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Decoprof.nl 9.1 / 10 - 1694 Reviews @ Kiyoh
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »