Sigma Siloxan Topcoat Matt

Sigma Siloxan Topcoat Matt

  • Sigma Siloxan Topcoat Matt
v.a. € 124,95

Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!

Kleur toevoegen

Uw kleur:
Kies een andere kleur
v.a. € 124,95
  • Gratis verzending

    vanaf €50,-
  • Voor 21:00 besteld

    , Morgen in huis
  • Achteraf betalen
  • Lid van Thuiswinkel.org 
  • Thuisbezorgd of afhaallocatie 
 

Sigma Siloxan Topcoat Matt

Deze matte muurverf van Sigma voor buiten is een extreem duurzame kwaliteitsverf. Sigma Siloxan Topcoat Matt is een sterk waterdamp doorlatende muurverf die ook vuil- en waterafstoot. Deze muurverf is uitstekend geschikt om een duurzame eindlaag eindlaag aan te brengen op uw buitengevel.


Was u op zoek naar Veveo Siloxan Coat? Dit product is vergelijkbaar.

Plus- en minpunten van de Sigma Siloxan Topcoat Matt

Spanningsarm Mineraalachtig effect Vuilafstotend Regendicht Niet voor elastische systemen

Stel uw vraag!

Wij helpen u graag!

Klantenservice

Goed om te weten...!

Uitermate geschikt voor monumentale panden Geschikt als eindlaag op buitengevel-isolatiesystemen Zuigende, of onregelmatig zuigende ondergrond voorstrijken met Sigma Siloxan Fix Sterk zuigende ondergrond voorstrijken met Sigma Siloxan Synfix Niet vermengen met andere muurverf Niet toepassen op elastische systemen
Aanvullende Informatie
Merk Sigma
Kleurgroep Wit
Basis Waterbasis
Type verf Muurverf universeel
Toepassing Buiten
Ondergrond Pleisterwerk, Metselwerk, Stucwerk
Glansgraad Mat
Verbruik 6m2/ltr
Overschilderbaar na 6uur
Speciale kenmerken Bestand tegen desinfectiemiddelen, Weervast, Goede hechting, Gemakkelijk verwerkbaar, Vuilafstotend, Waterafstotend
EAN code 8716242832762
Omschrijving

Omschrijving Sigma Siloxan Topcoat Matt

Sigma Siloxan Topcoat Matt is een zeer hoogwaardige gevelverf. U creëert met dit product een microporeuze topcoat die de gevel slagregendicht maakt. Het waterafstotende karakter vermindert bovendien de kans op aangroei van micro-organismen. Toch is deze afwerklaag sterk waterdampdoorlatend. Dit Sigma product is bijzonder geschikt als eindlaag op buitengevel isolatiesystemen.

Het hoogwaardig afwerken van gevels. In het bijzonder geschikt voor gevels van gebouwen die onder monumentenzorg vallen. Toepasbaar op minerale ondergronden, zoals baksteen, kalkzandsteen en cementgebonden pleisters. Toepassing op beton wordt afgeraden omdat Sigma Siloxan Topcoat Matt niet carbonatatieremmend is. Onderhoud van bestaande afwerkingssystemen op basis van silicaat en kunstharsdispersie. Echter Sigma Siloxan Topcoat Matt is niet geschikt voor toepassing op elastische systemen. Geschikt als eindlaag op buitengevel-isolatiesystemen.

Voornaamste kenmerken van Sigma Siloxan Topcoat Matt

Sigma Siloxan Topcoat Matt is sterk waterdampdoorlatend, regendicht, spanningsarm. Sigma Siloxan Topcoat Matt geeft een mineraalachtig effect, heeft een verminderde aangroei van micro-organismen. Vereist geen verkiezelende ondergrond en is vuilafstotend en onverzeepbaar.

Ondergrond voor Sigma Siloxan Topcoat Matt volledig afgebonden, draagkrachtig en droog. Vochtpercentage max. 4%. Een goede indicatie of een ondergrond wel of niet geschilderd kan worden, geeft de Protimeter. Er kan geschilderd worden als de groene led brandt. Afwerking van een nog niet volledig afgebonden ondergrond kan leiden tot kleurbontheid (als gevolg van kalkdoorslag) en in het ongunstigste geval tot aantasting van het product.

Verwerkingscondities:

Voor de noodzakelijke filmvorming (doordroging) moet tijdens applicatie van Sigma Siloxan Topcoat Matt en droging aan de volgende voorwaarden worden voldaan: - Ondergrond- en omgevingstemperatuur boven 5°C. - Relatieve luchtvochtigheid maximaal 85%.- De ondergrondtemperatuur dient minimaal 3°C boven het dauwpunt te liggen.

Werken met Sigma Spackverf Semi-Matt in systemen

Voor u start met Sigma Siloxan Topcoat Matt, sterk zuigende en/of poederende minerale ondergronden- Verontreinigingen en ongerechtigheden verwijderen. Poederende of verzandende oppervlakken door middel van borstelen, hogedrukreiniging of anderszins zodanig reinigen, dat alle loszittende delen (gruis) worden verwijderd. - Waar nodig de ondergrond repareren. - Voorstrijken met Sigma Unigrund S (voor verdunning zie rubriek 'verwerkingsgegevens'). - Afwerken met een Sigma muurverfsysteem of Sigma sierpleistersysteem. Is Sigma Siloxan Topcoat Matt het juiste product voor u of twijfelt u? Neem dan contact met ons op.

Video
Er is nog geen video beschikbaar over dit product
Beoordelingen

Schrijf je eigen recensie

Wat is uw ervaring met dit product?: Sigma Siloxan Topcoat Matt

Wat vindt u van dit product? *

 
1 1 ster
2 2 sterren
3 3 sterren
4 4 sterren
5 5 sterren
Prijs
Kwaliteit
 
 

Bekijk ook deze producten

Gratis verzending vanaf €50,- Voor 21:00 besteld, morgen in huis * Achteraf betalen!
Thuiswinkel logo